Υπογραφές για το κολυμβητήριο και το Ν.Ο.Κ μαζεύει ο Κονδύλης




Σε συγκέντρωση υπογραφών ώστε να μην κατεδαφιστεί το Κολυμβητήριο αλλά και ο ΝΟΚ στον Άλιμο, προχωρά η δημοτική κίνηση «Αγαπώ τον Άλιμο».

Από το πρωί έχει αναρτηθεί το σχετικό κείμενο με αποδέκτη τόσο το ΤΑΙΠΕΔ όσο και τον Δήμο Αλίμου.

Σε αυτό σημειώνεται:

«Εκφράζουμε την έκπληξη και τη διαμαρτυρία μας που «ανάπτυξη» για το ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ. και το Υπουργείο Οικονομικών σημαίνει γκρέμισμα του Κολυμβητηρίου Αλίμου και του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου (Ν.Ο.Κ.). Δηλαδή σημαντικών αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων που έχουν κατασκευαστεί με δημόσιο χρήμα και εξυπηρετούν εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Ζητάμε από το ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ. και κάθε αρμόδιο φορέα (Δ.Ε.Α.Δ., Δήμο Αλίμου) να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε:

1. Το Κολυμβητήριο Αλίμου να εξαιρεθεί από την παραχώρηση της Μαρίνας Αλίμου σε ιδιώτες (διαδικασία που σήμερα είναι σε εξέλιξη), ώστε να παραμείνει στη χρήση του Δήμου Αλίμου και όλων των κατοίκων της περιοχής.

2. Το ίδιο να γίνει και για τις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Κ., που αποτελεί ιστορικό αθλητικό σωματείο του Αλίμου.

3. Όλα τα παραπάνω να κατοχυρωθούν με επίσημες Αποφάσεις της Δ.Ε.Α.Δ. και του ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ., ώστε κανένας ιδιώτης να μην μπορεί να αμφισβητήσει σήμερα ή στο μέλλον τα δικαιώματα του Δήμου και των πολιτών στις παραπάνω εγκαταστάσεις.»
Το σχετικό λινκ είναι το ακόλουθο: http://www.aitiseis.com/oxi_sto_gremisma_toy_kolumvitiriou

www.agapotonalimo.gr

 

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Υπογραφές για το κολυμβητήριο και το Ν.Ο.Κ μαζεύει ο Κονδύλης

  • 28/11/2013 at 10:25 μμ
    Permalink

    Κυριε Κονδύλη,
    πριν τρελλάνετε τον κόσμο μάθετε ότι ο ΝΟΚ έχει αποδεχθεί την μεταφορά των εγκαταστάσεων του σε νέο συγκρότημα εντός της Μαρίνας και δεν ψάχνει για σωτήρες και κανένας ΠΟΤΕ δεν είπε για γκρέμισμα του κολυμβητηρίου. Η όποια μεταφορά θα γίνει μόνο μετα από συμφωνη γνώμη του Δήμου.

    Απαντήστε
  • 30/11/2013 at 2:11 μμ
    Permalink

    Από που προκύπτουν όλα αυτά που ισχυρίζεστε κύριε Alimioti; Υπάρχουν επίσημα έγγραφα; Και εάν είναι έτσι όπως τα λέτε, τότε γιατί ο Ορφανός δηλώνει ότι στο notia.gr ότι “θα δώσουμε μάχη για το Κολυμβητήριο και το Ν.Ο.Κ.”; (http://notia.gr/2013/11/orfanos-sto-notia-grtha-dosoume-machi-me-to-teped-gia-to-kolimvitirio-ke-ton-n-o-k-video-2/)
    Θέλει και ο Ορφανός να τρελάνει τον κόσμο;

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.