Η «προοδευτική» τρομοκρατία τους δεν θα περάσει…
“ΑΤΤΙΚΗ – Γ. ΣΓΟΥΡΟΣ” – ANAKOIΝΩΣΗ:

Η παράταξή μας καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ακραία, αντιδημοκρατική και αγοραία συμπεριφορά των κατ’ επάγγελμα αγανακτισμένων και μεταφερόμενων τραμπούκων που επιχείρησαν να σταματήσουν τη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, με ύβρεις και απειλές, παριστάνοντας αυτή τη φορά τους δήθεν δημότες της Βουλιαγμένης.

Η απρόκλητη και συνεχής εξύβριση του Περιφερειάρχη και περιφερειακών συμβούλων των οποίων οι απόψεις δεν τους ήταν αρεστές, δυστυχώς βρήκε υποστηρικτές και περιφερειακούς συμβούλους που έχουν εκλεγεί βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο!

Λειτουργώντας ως θλιβεροί υποκινητές και οργανωτές της στημένης εξέδρας μαζί με τους συνεργάτες τους -που τους έχει παραχωρήσει και πληρώνει το κράτος- προκάλεσαν θλιβερά επεισόδια, με στόχο να υποβαθμίσουν και να ευτελίσουν τη λειτουργία του μεγαλύτερου Περιφερειακού Συμβουλίου της χώρας και να την φέρουν στα μέτρα τους, προκειμένου να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη.

Η πεζοδρομιακή προσπάθειά τους να ακυρώσουν το θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου με ύβρεις, απειλές, συκοφαντίες και τραμπουκισμούς, θυμίζει άλλες εποχές και δεν θα περάσει.

Η παράταξή μας με απόλυτη προσήλωση στο διάλογο, με σεβασμό σε όλες τις απόψεις και σε συνεργασία με όλους τους θεσμούς, συνεχίζει το έργο της με το βλέμμα στραμμένο στο περιεχόμενο και όχι στη βιτρίνα.

Στην Αττική με έργο πάμε μπροστά. Και αυτό όσο κι’ αν ενοχλεί είναι αδιαπραγμάτευτο για εμάς και τους ενεργούς και σκεπτόμενους πολίτες.

Η «προοδευτική» τρομοκρατία τους δεν θα περάσει…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.