H έκθεση εικαστικών καλλιτεχνών του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης




(από το site του δήμου – elliniko-argyroupoli.gr)
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση εικαστικών καλλιτεχνών του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης από 31 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου για το έτος 2013.

Η έκθεση αυτή έχει γίνει πλέον θεσμός για τα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης.

Είναι ένα βήμα που δίνει ο Δήμος κάθε χρόνο στους καλλιτέχνες του για να παρουσιάσουν στο κοινό τη δουλειά τους.

Φέτος συμμετείχαν 51 καλλιτέχνες με ποικίλα θέματα και διαφορετικές τεχνικές, όπως ελαιογραφίες , ακρυλικά, ντεκουπάζ, κοσμήματα, γλυπτά, ψηφιδωτά, κολλάζ κ.α. Το Πολιτιστικό Κέντρο του Ελληνικού μεταμορφώθηκε σε πινακοθήκη που σε κάθε της γωνιά κάθε καλλιτέχνης παρουσίαζε την δική του οπτική για τη σημερινή πραγματικότητα και όχι μόνο.

Προσωπογραφίες, τοπία, αγιογραφίες, θαλασσογραφίες και άλλα είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι 700 και πλέον επισκέπτες της έκθεσης. Τόσο η επισκεψιμότητα της έκθεσης όσο και η ποιότητά της ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπούκας Βασίλειος, η αντιδήμαρχος διοίκησης κ. Γεωργακάκη Ροϊδή και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Κωνσταντάτος Γιάννης με δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του.

Η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της πολιτιστικής επιτροπής, κ. Ζωή Ράϊκου στο σύντομο πρόλογό της εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς όλους τους συμμετέχοντες και όλους τους διοργανωτές.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους καλλιτέχνες, στο προσωπικό του δήμου και ιδιαίτερα στους εθελοντές μας που χωρίς την στήριξη και την συμμετοχή τους σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, η έκθεση αυτή δεν θα είχε σίγουρα αυτή την επιτυχία.

Ευχαριστούμε θερμά όλους για την ανταπόκρισή σας και ευχόμαστε και του χρόνου να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες σας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.