Έπιασαν διαρρήκτη αυτοκινήτων στο Ελληνικό – είχε “ρημάξει” τα νότια προάστια





Συνελήφθη στις 2-11-2013 το πρωί στο Ελληνικό, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ένας 31χρονος, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε επιχειρήσει να διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή, αλλά έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) κινητό τηλέφωνο, ηχητικά συστήματα αυτοκινήτων, ασύρματοι ενδοεπικοινωνίας, φορτιστές συσκευών, προσωπικά έγγραφα, γυαλιά ηλίου, γάντια, διαρρηκτικά εργαλεία και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.
Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, το τελευταίο τρίμηνο ο συλληφθείς, μαζί με άγνωστούς συνεργούς του, είτε παραβιάζοντας τις κλειδαριές των οχημάτων είτε με την μέθοδο θραύσης των υαλοπινάκων, είχε πραγματοποιήσει συνολικά τριάντα τρεις (33) διαρρήξεις αυτοκινήτων, εκ των οποίων δώδεκα (12) στην Γλυφάδα, ένδεκα (11) στον Άλιμο, πέντε (5) στο Ελληνικό, τρεις (3) στην Ηλιούπολη και δύο (2) στην Αργυρούπολη, από τα οποία είχαν αφαιρέσει χρηματικά ποσά, διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του και εξετάζεται οι συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.