Χωρίς παιδίατρο το Ιατροκοινωνικό Κέντρο Αργυρούπολης
Άμεση επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει στο ΙΑΚ Αργυρούπολης μετά τη συνταξιοδότηση της παιδιάτρου ζητεί ο Δήμος από τις αρμόδιες αρχές ώστε να κινηθούν έγκαιρα οι διαδικασίες αντικατάστασης της γιατρού από άλλο παιδίατρο και να συνεχιστεί η παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε βρέφη και παιδιά της Αργυρούπολης αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Σημειώνεται ότι ο χώρος στέγασης του ΙΑΚ Αργ/λης παρέχεται από τον Δήμο, ο οποίος καλύπτει όλα τα λειτουργικά έξοδα, διευκολύνοντας την πρόσβαση των εξυπηρετούμενων πολιτών καθώς έχει διατεθεί αποκλειστικός χώρος στο ισόγειο του Δημαρχείου της πόλης.

Η επιστολή του αντιδημάρχου κοινωνικών υπηρεσιών, Γ. Μαραγκού:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία 23/10/13
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 39395

ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Κοινωνική Υπηρεσία
Αλεξιουπόλεως 27, Αργυρούπολη ΤΚ: 164 52
ΤΗΛ 210 9961973/FAX 210 9904206
www.elliniko-argyroupoli.gr
email [email protected]

ΠΡΟΣ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ Κ.Υ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Κ. Σερλεμέ
Κοιν. Γ.Ν.Α. «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ»
ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ κ. Παπαδόπουλο
Κοιν. Υ.Π.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΗ κ. Κοντοζαμάνη

Θέμα: Αίτημα αντικατάστασης της Παιδιάτρου του Ιατροκοινωνικού Κέντρου Αργυρούπολης η οποία αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η Παιδίατρος κ. Μαντά η οποία απασχολούνταν στο ΙΑΚ Αργυρούπολης έχει αποχωρήσει λόγω συνταξιοδότησης. Κατά συνέπεια, έχει ήδη ανακύψει σοβαρό έλλειμμα ως προς την παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε βρέφη και παιδιά, οι οικογένειες των οποίων κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή π.χ. Άλιμο και όχι μόνο στην Αργυρούπολη και εξυπηρετούνται συστηματικά από το Κέντρο.

Παρακαλείσθε όπως μεριμνήσετε το συντομότερο δυνατό ώστε να κινηθούν έγκαιρα οι διαδικασίες αντικατάστασης της κ. Μαντά από άλλο Παιδίατρο προκειμένου να αποκατασταθεί η παροχή υπηρεσιών υγείας και πρόληψης από την συγκεκριμένη Δομή που λειτουργεί υπό την αιγίδα σας. Σημειώνεται ότι ο χώρος στέγασης του ΙΑΚ Αργ/λης παρέχεται από τον Δήμο, ο οποίος καλύπτει όλα τα λειτουργικά έξοδα, διευκολύνοντας την πρόσβαση των εξυπηρετούμενων πολιτών καθώς έχει διατεθεί αποκλειστικός χώρος στο ισόγειο του Δημαρχείου της πόλης.
Αναμένουμε τις δικές σας έγκαιρες ενέργειες και ελπίζουμε στην καλύτερη δυνατή συνεργασία.

Με εκτίμηση
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών

Μαραγκός Ιωάννης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.