Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κανοέ Καγιάκ Ανοικτής Θάλασσας στη Βάρκιζα




Στη Βάρκιζα από 11 έως 13 Οκτώβρη 2013 διοργανώνεται ο 14ος από τους 17 συνολικά αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κανοέ Καγιάκ Ανοικτής Θάλασσας, γνωστό ως OCEAN PADDLER WORLD SERIES.
Ο αγώνας το Σάββατο θα έχει απόσταση 20 χιλιόμετρα (12 μίλια), ενώ τόσο την Παρασκευή, όσο και την Κυριακή διεξάγονται προκριματικοί και μικρός τελικός. Στη διοργάνωση υπάρχουν και Ελληνικές συμμετοχές, με πολλές ελπίδες διάκρισης στον τελευταίο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Δεκεμβρίου στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής,.
Ο Δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης έθεσε υπό την αιγίδα και υποστηρίζει τη μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Ναυτικό Όμιλο Βάρκιζας, με αρτιότητα στην υποδομή αλλά και στην οργανωτική υποστήριξη.
Με αφορμή τη φιλοξενία αυτού του παγκοσμίου εμβέλειας αθλητικού γεγονότος στο Δήμο μας, ο Δήμαρχος Σπύρος Πανάς επισημαίνει:

«Η διοργάνωση του 14ου αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κανοέ Καγιάκ Ανοικτής Θάλασσας στην πόλη μας έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς προβάλλει τη φυσιογνωμία της και προσελκύει τα βλέμματα της παγκόσμιας αθλητικής κοινότητας.
Ο Δήμος μας στηρίζει με κάθε τρόπο τέτοιου είδους αθλητικές διοργανώσεις πιστεύοντας στην αξία του ευ αγωνίζεσθε αλλά και στη σημασία της προβολής του τόπου μας ως αθλητικού τουριστικού προορισμού σε παγκόσμιο επίπεδο».
Μετά την απονομή του αγώνα το Σάββατο βράδυ στις 19:30 θα επακολουθήσει ανοικτή συναυλία του μουσικού συγκροτήματος Mellios & Balkana Mama στην παραλία της Βάρκιζας στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΒΒ.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.