Η επιστολή παραίτησης του Δημήτρη Δημάκη




ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ

Κύριε Πρόεδρε,
Μετά από βαθιά σκέψη και προβληματισμό, δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη ΑΛΙΜΟΣ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ με την οποία οι δημότες με τίμησαν με την ψήφο τους στις προηγούμενες εκλογές.
Οι λόγοι της αποχώρησής μου, έχουν σχέση αποκλειστικά με τον τρόπο άσκησης της διοίκησης στην πόλη μας, αλλά και την αντιμετώπιση εκ μέρους του Δημάρχου, διαφόρων πράξεων και φαινομένων τα οποία έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της θητείας μας.
Έχω την άποψη, πως μια διοίκηση θα πρέπει να πορεύεται με αρχές και κανόνες απαραβίαστους και όχι να διαμορφώνει την πολιτική της ανάλογα με τις συγκυρίες, σκεπτόμενη το πολιτικό κόστος.
Σήμερα που η κοινωνία μας βιώνει τις τραγικές συνέπειες της τεράστιας οικονομικής κρίσης, χρειάζεται κατά την γνώμη μου, ένα διαφορετικό μοντέλο διοίκησης, πιο κοντά στον δημότη, με εντελώς διαφορετική νοοτροπία, που να μη βασίζεται στο βόλεμα και στην πελατειακή σχέση, αλλά στην εκτίμηση και την αγάπη των δημοτών μας.
Η αποχώρησή μου, σε καμία περίπτωση δεν εμπεριέχει κάποια προσωπική πικρία ή αντιπαλότητα και ίσως προβληματίσει για ένα καλύτερο και συλλογικότερο τρόπο διοίκησης.
Παραιτούμαι, όπως έχω την υποχρέωση και από την επιτροπή ποιότητα ζωής στην οποία έχω ορισθεί με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ως τακτικό μέλος.
Τέλος δηλώνω ότι στο υπόλοιπο της θητείας μου θα στηρίζω και θα ψηφίζω όσα θέματα κατά τη γνώμη μου προάγουν το συμφέρον της πόλης και των δημοτών μας.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Δημάκης
Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.