Γλέντι στο “Βλαστό” για καλό σκοπό!




Ο «Βλαστός» σας καλεί όλους σ’ ένα γλέντι με φαγοπότι και μουσική που θα γίνει στο χώρο του, Τριπόλεως 19, στην Αργυρούπολη, απέναντι από το κολυμβητήριο, το Σάββατο, 5.10 και ώρα 7:30 μμ.
Σκοπός της εκδήλωσης- εκτός από τη διασκέδαση μας- είναι η συγκέντρωση ενός ποσού (250 ευρώ) για να μπορέσουν δυο φίλοι μας Αφγανοί- πατέρας και γιος- να αγοράσουν δυο αεροπορικά εισιτήρια (συνολικής αξίας 550 ευρώ)
που θα τους φέρουν κοντά στα άλλα δυο μέλη της οικογένειας τους- μάνα και κόρη- βάσει διεθνούς νομοθεσίας που διευκολύνει την επανένωση διαλυμένων οικογενειών προσφύγων. Πρόκειται δηλαδή να πάνε στη Γερμανία, αλλά δεν έχουν το συνολικό ποσό που απαιτείται για την αγορά δυο εισιτηρίων, χωρίς την επίδειξη των οποίων η αστυνομία θα μπλοκάρει τη διαδικασία της μεταφοράς τους.
Σημειώστε τέλος ότι ο δεκαεξάχρονος γιος είναι θύμα των παλληκαράδων/ ελληναράδων της τοπικής Χρυσής Αυγής που τον έχουν «χαρακώσει» για να. μάθει να ξερριζώνεται απ’ την πατρίδα του για να γλιτώσει από τις βόμβες ενός άδικου και ακατανόητου πολέμου που ο δυτικός κόσμος έχει εξαπολύσει εναντίον της.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.