Ανακοίνωση του Θάνου Ορφανού για τις παραιτήσεις Δημάκη και Σιμητροπούλου




Με την ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης του κ. Δημήτρη Δημάκη και της κας Αναστασίας Σιμητροπούλου δηλώνω ότι, ούτε ο μεν στην επταετή παρουσία του, ούτε η δε στην πολύ σύντομη θητεία της στα κοινά του Δήμου μας έθεσαν ποτέ ουσιαστικές πολιτικές διαφωνίες για επιλογές μας στη Διοίκηση του Δήμου.
Η σημερινή τους κίνηση δεν πείθει και είναι φανερό στον καθένα ότι πρόκειται για πρόφαση προκειμένου να δικαιολογήσουν προσωπικές τακτικές, σχεδιασμούς και φιλοδοξίες.
Το γεγονός ότι επέλεξαν να ανεξαρτητοποιηθούν την ημέρα παρουσίασης και ψήφισης του ισολογισμού του Δήμου, ο οποίος έχει θετικότατα αποτελέσματα, δείχνει ακριβώς την πρόθεση να αποπροσανατολίσουν τους δημότες υποβαθμίζοντας το επίπονο και επιτυχές έργο μας.
Στην πρωτόγνωρα δύσκολη περίοδο που διανύουμε, οι εύκολες λύσεις, τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και οι τακτικισμοί δεν πείθουν κανένα.
Η παράταξη ΑΛΙΜΟΣ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ συνεχίζει ενωμένη και απερίσπαστη το έργο της και καλεί τους συνδημότες μας να εμπιστευθούν με το πολιτικό τους αισθητήριο την εντιμότητα, το ήθος και τη μεγάλη προσπάθεια όλης της παράταξης, μέσα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο δημοσιονομικό περιβάλλον.
Διαφοροποιήσεις εκ του ασφαλούς δεν υπάρχουν.
Γι΄ αυτό θα ανέμενε κανείς οι πρώην συνεργάτες μας να παραδώσουν και τις θέσεις που απέκτησαν με την ένταξή τους στην παράταξη ΑΛΙΜΟΣ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ, όταν αυτή επανεξελέγη από τον λαό του Αλίμου με το πρωτοφανές ποσοστό του 62%.
Επιλέγουμε να μιλάμε λίγο και να δουλεύουμε πολύ, γιατί σωτήρες δεν υπάρχουν πια.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.