Αυτός είναι ο ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΗΣ σωφρονιστικός υπάλληλος που εμφανιζόταν ως πράκτορας της ΕΥΠ και αποσπούσε χρήματα
praktoras1

Tα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 35χρονου σωφρονιστικού  υπαλλήλου που προσποιούνταν τον πράκτορα της ΕΥΠ και ο οποίος συνελήφθη για απάτη, πλαστογραφία, αντιποίηση αρχής και λαθρεμπορία, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ..
Πρόκειται για τον ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗ Κοσμά του Βασιλείου και της Παρθενόπης, που γεννήθηκε το 1978 στη Κατερίνη Πιερίας και κατοικεί στην Άνω Γλυφάδα Αττικής.
praktoras2
Σε βάρος τoυ 35χρονου συλληφθέντα, ασκήθηκε ποινική δίωξη για α) απάτη κατ’ εξακολούθηση, από άτομο που διαπράττει απάτες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια τετελεσμένη και σε απόπειρα με σκοπούμενο όφελος και αντίστοιχη ζημιά που υπερβαίνει τις 30.000 ευρώ, β) προσφορά για άσκηση επιρροής σε πρόσωπο υπόχρεο σε δήλωση περιουσιακής κατάστασης από πρόσωπο που ενεργεί κατ’ επάγγελμα, γ) πλαστογραφία με χρήση κατ’ εξακολούθηση, δ) κατοχή με σκοπό διανομής στο κοινό υλικών φορέων ήχου χωρίς την άδεια των παραγωγών και ε) παράνομη οπλοκατοχή.
Στο πλαίσιο αυτό οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, καθ’ όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210 – 8779700 της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, για παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας .


Κονδύλης στον ΟΤ – «Πυροκροτητής» η επένδυση στο Ελληνικό και η μαρίνα του Αλίμου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X