Βίντεο ντοκουμέντο από την εισβολή στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Άλιμο




Το βίντεο με τίτλο (Attack at the office of the xrysi aygi nazi party ) ανέβασε” στο youtube  στις 11 Οκτωβρίου 2012, 5 μέρες μετά την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Άλιμο, ο χρήστης με τα στοιχεία aris pap.

Έχει διάρκεια 3.30′ και ξεκινά με μια κάρτα που γράφει:”Τη νύχτα της 6/10 σύντροφοι και συντρόφισσες αντιεξουσιαστές-αντιφασίστες επιτεθήκαμε στα γραφεία της φασιστικής συμμορίας Χρυσή Αυγή που μόλις λίγες μέρες πριν είχαν ανοίξει στη λεωφόρο {Ποσειδώνος στον Άλιμο. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ”.

Το βίντεο έχει μουσική επένδυση το αντάρτικο “Πυρ στην Αλαμάνα και φωτιά στο Γοργοπόταμο” και δείχνει 3 άτομα να μπαίνουν στα γραφεία και να να προξενούν ζημιές.

Κλείνει πάλι με μια κάρτα που γράφει:”Αντιφασιστικούς χαιρετισμούς σε κάθε μαχόμενο πυρήνα που ψάχνει φασίστες, στους συντρόφους των αντιφασιστικών μοτοπορειών-περιπολιών, στις περιφρουρήσεις του κινήματος, τους αντιφασίστες του Ηρακλείου, του Αγρινίου, του Βόλου…στις συντρόφισσες και τους συντρόφους που στήνουν οδοφράγματα στις μητροπόλεις της εκμετάλευσης και της καταπίεσης”.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.