Συλλαλητήριο για την Παιδεία στην Ηλιούπολη (EIKONΕΣ&VIDEO)




(myilioupolis.gr)

Με μεγάλη συμμετοχή και παλμό, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο αντιφασιστική / απεργιακή πορεία στην πόλη μας,  από την Ζ’ ΕΛΜΕ (τοπική ένωση καθηγητών μέσης εκπαίδευσης, που περιλαμβάνει τα σχολεία της Ηλιούπολης και των γύρω περιοχών) και από το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης.

Το MyIlioupolis βρέθηκε στη διαδήλωση και σας μεταφέρει το κλίμα και φωτογραφικό υλικό από μία συγκέντρωση αντιφασιστικού περιεχομένου με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής, καθώς και χαρακτήρα πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου λόγω των εξελίξεων στο χώρο της παιδείας.

Στην πορεία συμμετείχαν -μεταξύ άλλων – το ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΜΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ , η Ένωση Γονέων Ηλιούπολης, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλιούπολης «Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ», το Αντιφασιστικό Μέτωπο Μαθητών Ηλιούπολης και η Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Ηλιούπολης.

Ο τόπος και η ώρα συγκέντρωσης ήταν η Πλατεία Κανάρια στις 12:00. Από εκεί ξεκίνησε πορεία στους δρόμους της πόλης μας, να σημειώσουμε ωστόσο ότι το ΠΑΜΕ αποσπάστηκε σχεδόν αμέσως από τους υπόλοιπους διαδηλωτές και ακολούθησε διαφορετική κατεύθυνση. Τα δύο μπλοκ συναντήθηκαν ξανά στην Κεντρική Πλατεία.

 

 

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ (attikipress.gr )

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.