Συγκλονίζει η μάχη της Ασπασίας που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της!
Τη δική της μάχη εξακολουθεί να δίνει στην Εντατική του ΚΑΤ, η 17χρονη Ασπασία, που τον περασμένο Αύγουστο πυροβολήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα στο Άργος…
Ξύπνησε από το κώμα η 17χρονη Ασπασία που πυροβολήθηκε τον περασμένο μήνα από τον ίδιο της τον πατέρα στην κεντρική πλατεία του Άργους. Σαράντα μέρες μετά το τραγικό περιστατικόη 17χρονη άνοιξε τα μάτια της στην Εντατική του ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται όλο αυτό το διατημα, και αντέδρασε στο χάδι της μητέρας της.

Η 17χρονη δίνει τη μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του ΚΑΤ από τις 12 Αυγούστου οπότε και έγινε το τραγικό περιστατικό που πάγωσε την Ελλάδα όταν ο πατέρας της την πυροβόλησε και εν συνεχεία αυτοκτόνησε.

Η Ασπασία εξακολουθεί να υποστηρίζεται μηχανικά, αν και κάθε μέρα οι γιατροί της αφαιρούν για λίγο τον αναπνευστήρα ώστε να συνηθίζει. Αυτό που φοβούνται ωστόσο, είναι τα ανθεκτικά μικρόβια της Εντατικής, γι΄αυτό στόχος τους είναι να τη βγάλουν όσο το δυνατόν συντομότερο από εκεί.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αφαιρέσει τις σφαίρες που έχει η κοπέλα στο μάγουλο και το δεύτερο αυχενικό σπόνδυλο, ενώ το οίδημα στον εγκέφαλο δεν έχει υποχωρήσει όπως έδειξε η αξονική. Η μικρή ωστόσο αντέχει και όλοι εύχονται να βγει νικήτρια από τη δύσκολη αυτή μάχη…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.