Ο Δήμαρχος Σ. Πανάς «δίνει λογαριασμό» στους πολίτες




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο Δήμαρχος Σ. Πανάς «δίνει λογαριασμό» στους κατοίκους του Δήμου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης και τους προσκαλεί στην εκδήλωση – παρουσίαση του πρώτου δημόσιου απολογισμού της Δημοτικής Αρχής.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην Αίθουσα Ιωνία που βρίσκεται στη Βούλα, επί της Οδού Κ. Καραμανλή 18, δίπλα στο Δημαρχείο.
Με αφορμή τον Πρώτο Δημόσιο Απολογισμό, ο Δήμαρχος Σ. Πανάς επισημαίνει:
« Πριν από 18 μήνες, τον Απρίλιο του 2012, είχα την τιμή να διαδεχθώ το Γρηγόρη Κασιδόκωστα στη θέση του Δημάρχου. Ανέλαβα τη μεγάλη ευθύνη να τεθώ επικεφαλής στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2011, ώστε να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε απέναντι στους συμπολίτες μας.
Να διαφυλάξουμε τη φυσιογνωμία του τόπου μας, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων, να δημιουργήσουμε ένα Δήμο σύγχρονο και ανθρώπινο, αντάξιο των υψηλών προσδοκιών μας.
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, θέλω να δώσετε το παρόν ώστε να έχω την ευκαιρία να σας παρουσιάσω με ειλικρίνεια όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα από την αρχή της προσπάθειας μας. Το έργο και τις παρεμβάσεις μας που αναδεικνύουν τη συνέπεια των λόγων με τις πράξεις μας. Το έργο αυτό είναι η δική μας απάντηση αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας στις δυσκολίες της εποχής. Όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα αλλά και όλα όσα προγραμματίζουμε να γίνουν στο επόμενο διάστημα, υπηρετούν το όραμά μας , τις ισχυρές αρχές και αξίες μας, το συμφέρον του τόπου μας.
Η παρουσία όλων σας στην εκδήλωση θα μας τιμήσει και θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε, με στόχο να κάνουμε τη ζωή όλων μας καλύτερη.»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.