Νέοι κύκλοι μαθημάτων Η/Υ για άτομα άνω των 50 ετών




Μετά την ενθουσιώδη συμμετοχή των συμπολιτών μας στο πρόγραμμα πρόσβασης στον ψηφιακό κόσμο για άτομα άνω των 50 ετών, που υλοποιήθηκε την προηγούμενη χρονιά στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου μας, συνεχίζουμε και φέτος ακόμη πιο δυναμικά. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, την 50+Ελλάς και με την ευγενική χορηγία του Ομίλου OTE-COSMOTE.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι 130 δημότες, ηλικίας κατά μέσο όρο 67 ετών,  που παρακολούθησαν τους προηγούμενους κύκλους μαθημάτων, δήλωσαν ότι έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από το πρόγραμμα, και ότι μέσα από τις γνώσεις που απέκτησαν κέρδισαν σημαντικά οφέλη, όπως η καλύτερη πρόσβασή τους στην πληροφόρηση και στην απόκτηση γνώσεων, η διευκόλυνση της επικοινωνίας τους με φίλους και συγγενείς και η γεφύρωση του χάσματος με τη νέα γενιά, ενώ είναι χαρακτηριστική η ανελλιπής παρουσία τους στα μαθήματα, γεγονός που αποδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον που επέδειξαν.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται και φέτος με περισσότερα τμήματα και μεγαλύτερη συμμετοχή.

Τα μαθήματα θα αρχίσουν στις 30 Σεπτεμβρίου 2013, και θα διεξαχθούν και πάλι στον ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου (Αγ. Κωνσταντίνου 7) σε τρία τρίμηνα:

Οκτώβριος  – Δεκέμβριος

Μέσα Ιανουαρίου –Μέσα Απριλίου

Μέσα Απριλίου – Μέσα Ιουλίου

Κάθε τρίμηνο θα εκπαιδεύονται 160 άτομα, τα οποία θα κατανεμηθούν σε τμήματα των 20 περίπου ατόμων. Συνολικά λοιπόν φιλοδοξούμε φέτος να εκπαιδευτούν 480 άτομα (160 ανά τρίμηνο επί 3 τρίμηνα).

Τα μαθήματα θα γίνονται από Δευτέρα έως Πέμπτη (πρωινές και απογευματινές ώρες). Την Παρασκευή θα διεξάγονται σεμιναριακά μαθήματα, όπου θα λύνονται απορίες, και θα υπάρχουν διάφορες ενότητες τις οποίες θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν (π.χ. Χρήση Ταμπλετών Αφής, Κινητά τηλέφωνα αφής, ΟΤΕ-ΤV, Internet on the GO, θέματα συνδεσμολογίας κτλ.).

Υπεύθυνοι του Προγράμματος είναι ο Δρ. Δημήτριος Καμπανάρος  και η Δρ. Μυρτώ-Μαρία Ράγγα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθύνεσθε στα τηλ. 210 9706347, 210 9970010

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.