Μια γυναίκα από το Κάτω Νευροκόπι κέρδισε τα 7.000.000€ του τζόκερ!


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Η γυναίκα έπαιξε, μάντεψε σωστά και… έγινε η υπερτυχερή της κρίσης καθώς ήταν η μία και μοναδική νικήτρια στο τζακ ποτ του τζόκερ – Διαβάστε τι λέει η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου που παίχτηκε το δελτίο…
Η κωμόπολη του νομού Δράμας με πληθυσμό 2.072 κατοίκους είναι γνωστή για τις αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά και για τις πατάτες που βγάζει η γη της. Πλέον θα είναι γνωστή για την εκατομμυριούχο κάτοικό της, που πέτυχε όλους τους αριθμούς που κληρώθηκαν στο Τζόκερ.

Η υπερτυχερή που κέρδισε τα 7εκ.€ της πρώτης κατηγορίας έπεσε μέσα στους 5 αριθμούς, ενώ προέβλεψε σωστά και τον αριθμό του τζόκερ. Οι τυχεροί αριθμοί είναι: 4,13, 24, 33, 35 και τζόκερ το 15.

Επίσης βρέθηκαν δελτία με 5άρια που κερδίζουν από 64.874,49 ευρώ, από Εύοσμο Θεσσαλονίκης, Ξηροκάμπι Λακωνίας, και δύο από Αθήνα, Παλαιό Φάληρο και Αυλή Καβάλας. Στο ΠΡΟΤΟ σημειώθηκε νέο τζακ ποτ.

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο της κ. Πηνελόπης Αμαραντίδου, στο Κάτω Νευροκόπι. “Έμαθα ότι παίχτηκε στο πρακτορείο μας χθες το βράδυ. Το είδα στο ίντερνετ. Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη, γιατί δώσαμε χαρά σε έναν άνθρωπο, σε μια οικογένεια” δηλώνει στο thesstoday.gr, η κ. Αμαραντίδου και συνεχίζει: “Έπαιξε τρεις στήλες, χειρόγραφα. Η μία από αυτές είχε τους πέντε αριθμούς και το ΤΖΟΚΕΡ που ανέδειξε η κλήρωση”.
newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.