Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στη Βουλιαγμένη το 2ο Athens Ladies Run




Με μεγάλη επιτυχία και με την υποστήριξη του Δήμου Βάρης – Βούλας- Βουλιαγμένης φιλοξενήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην όμορφη πόλη μας, το Athens Ladies Run , ένας αγώνας που πλέον έχει γίνει θεσμός .
Από νωρίς το πρωί δεκάδες γυναίκες δρομείς συγκεντρώθηκαν στο ομορφότερο σημείο της Αττικής, το Λαιμό της Βουλιαγμένης με σκοπό να τρέξουν και να στείλουν το μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
Ο Δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης και ο Δήμαρχος Σ. Πανάς «αγκάλιασαν» από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια αυτή και συνέδραμαν σε ότι τους ζητήθηκε, προκειμένου το εγχείρημα να στεφθεί με επιτυχία.
Με αφορμή την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Σ. Πανάς τόνισε:
«Μια ακόμη σπουδαία αθλητική διοργάνωση φιλοξενήθηκε με επιτυχία στον όμορφο τόπο μας. To AΤΗΕΝS LADIES RUN είναι ένας αγώνας που ταιριάζει απόλυτα με τη φυσιογνωμία της Βουλιαγμένης, αφού είναι μια διοργάνωση ξεχωριστή που φιλοξενείται σε έναν τόπο ξεχωριστό. Η συμμετοχή δεκάδων γυναικών σε αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα έστειλε παντού μήνυμα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης. Αναδεικνύοντας τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας. Ιδιαίτερα σημαντικό, όμως είναι και το γεγονός πως μέρος των εσόδων θα δοθεί στο σωματείο “ΔΕΣΜΟΣ”, που στελεχώνεται από μία ομάδα νέων, δυναμικών γυναικών και έχει σκοπό τη δημιουργία δικτύων αλληλεγγύης για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές της εκδήλωσης, τους χορηγούς αλλά και τις γυναίκες που έτρεξαν χθες. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά. Ο Δήμος μας θα εξακολουθήσει και στο μέλλον να στηρίζει τη σημαντική αυτή διοργάνωση.»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.