Γλυφάδα – Αγιασμός νέας σχολικής χρονιάς
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριες των 4ου, 10ου, 12ου και 16ου Δημοτικών Σχολείων και του 6ου Γυμνασίου βρέθηκε σήμερα, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Διοικητικού και Πρόεδρο Επιτροπής Παιδείας Μ. Βουγιουκλή, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Στ. Γεωργούλα, τον πρώην Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Δημοτικό Σύμβουλο Άρη Παναγόπουλο.
Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του προς τους μαθητές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ευχήθηκε καλή πρόοδο και τους παρότρυνε να εκμεταλλευτούν τα σχολικά χρόνια γιατί αποτελούν σημαντική επένδυση για το μέλλον τους καθώς η Γνώση είναι Δύναμη.
Παράλληλα απευθυνόμενος στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τόνισε ότι «ο Δήμος θα βρίσκεται κοντά στους μαθητές καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, προκειμένου να επιλύει τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Με την εποικοδομητική συνεργασία του τμήματος Παιδείας και της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου, των Συλλόγων Διδασκόντων & Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, παρά τις δυσκολίες, θα πετύχουμε το καλύτερο για μαθητές και εκπαιδευτικούς».
Ήδη ο Δήμος με την έναρξη της σχολικής χρονιάς ολοκλήρωσε τις απαραίτητες εργασίες όπως βάψιμο κτιρίων, τοποθέτηση σημάνσεων αλλά και βελτίωση πεζοδρομίων, ενίσχυση δημοτικού φωτισμού, βελτίωση και περίφραξη των αθλητικών χώρων των σχολείων.

η Αντιδήμαρχος Διοικητικού και πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Μ. Βουγιουκλή, ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης, και ο πρώην αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και δημοτικός σύμβουλος Αρ. Παναγόπουλος

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.