Εγκαίνια με παρουσίες που προμηνύουν μελλοντικές συνεργασίες; (EIKONEΣ)




Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ειρήνη Κονδύλη με τον κ. Νίκο Τσαμπαρλή (φωτογραφία από το alimos.com)

(abelakia-alimou.com)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που έγινε με αφορμή τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Συλλόγου Αμπελακίων, το βράδυ του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου.
Από νωρίς το απόγευμα πολλοί Αμπελακιώτες άρχισαν να προσέρχονται στο χώρο της εκδήλωσης στον αριθμό 68 του πεζόδρομου Αγίου Δημητρίου, όπου βρίσκονται τα νέα γραφεία αλλά και ο χώρος όπου θα πραγματοποιούνται τα προγράμματα γυμναστικής και χορού του Συλλόγου. Στον ίδιο χώρο θα παραδίδονται και δωρεάν μαθήματα μαθηματικών και φιλολογικών μαθημάτων, στα πλαίσια του εθελοντισμού.
Ανοίγοντας την εκδήλωση η Πρόεδρος του Συλλόγου Αμπελακίων κα Ειρήνη Κονδύλη ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του Σύλλόγου για την παρουσία τους. Φανερά συγκινημένη είπε ότι ήταν όνειρο πολλών ετών το να αποκτήσει ο Σύλλογος Αμπελακίων δικά του γραφεία, ένα όνειρο το οποίο με πολύ κόπο έγινε τελικά πραγματικότητα.
Ευχαρίστησε θερμά τους αφανείς ήρωες αυτής της προσπάθειας αλλά και τους χορηγούς της εκδήλωσης των εγκαινίων το Super Market Σκλαβενίτη, και τα Ζαχαροπλαστεία Κωσταντινίδης στη Λ.Καλαμακίου και Λούσι στην οδό Σερίφου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίας τους ο Νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Κονδύλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Βαγγέλης Ευαγγελίου, ο επικεφαλής του Συνδυασμού ‘Αλιμος Ολοι Μαζί’ κ.Νίκος Τσαμπαρλής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Αναστασία Σιμητροπούλου, και κ.Δήμητρα Μπίσμπα, ο Πρόεδρος της Ενωσης Γονέων Αλίμου κ.Γιάννης Μαργιόλης, και εκπρόσωποι των Συλλόγων του Αλίμου, ο κ. Τάκης Πλέσσας (Σύλλογος ‘Ευώνυμον’), κ.Μανώλης Κλεισαρχάκης (Σύλλογος Κρητών Αλίμου), κ.Μαρία Γεωργίου (Σύλλογος Κατοίκων Παλαιού Αλίμου).
Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου διασκέδασαν μέχρι αργά με φαγητό και χορό ενώ το Σύλλογο συνοδεύουν πλέον οι ευχές όλων για καλή επιτυχία στο έργο του.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Αμπελακίων κ.Ειρήνη Κονδύλη με τον Πρόεδρο της Ενωσης Γονέων Αλίμου κ.Γιάννη Μαριόλη και τον Νομικό Σύμβουλο του Συλλόγου και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ανδρέα ΚονδύληΗ Πρόεδρος του Συλλόγου Αμπελακίων κ.Ειρήνη Κονδύλη με τον Πρόεδρο της Ενωσης Γονέων Αλίμου κ.Γιάννη Μαριόλη και τον Νομικό Σύμβουλο του Συλλόγου και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ανδρέα Κονδύλη
Τα μέλη και φίλοι του Συλλόγου Αμπελακίων είχαν κατακλύσει από νωρίς το χώρο. Σε πρώτο πλάνο διακρίνεται ο π.Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιώργος ΜαντίκοςΤα μέλη και φίλοι του Συλλόγου Αμπελακίων είχαν κατακλύσει από νωρίς το χώρο. Σε πρώτο πλάνο διακρίνεται ο π.Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιώργος Μαντίκος
Επίδειξη χορού latin από τον καθηγητή κ.Λευτέρη Κριτσωτάκη και την κ.Ελεάνα ΠαπαχρήστουΕπίδειξη χορού latin από τον καθηγητή κ.Λευτέρη Κριτσωτάκη και την κ.Ελεάνα Παπαχρήστου
Κέφι και χορόςΚέφι και χορός

Οι ψησταριές είχαν στηθεί από νωρίς
Οι ψησταριές είχαν στηθεί από νωρίς 

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Εγκαίνια με παρουσίες που προμηνύουν μελλοντικές συνεργασίες; (EIKONEΣ)

  • 30/09/2013 at 5:44 μμ
    Permalink

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΩ ΠΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΟ 70.ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ!!!!! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.