Αυλαία των Θερινών Προβολών 2013




Η κινηματογραφική λέσχη όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μετά την χειμερινή δράση κράτησε συντροφιά και το καλοκαίρι στους φίλους και δημότες Ελληνικού – Αργυρούπολης που αγαπούν τον κινηματογράφο.

Η έναρξη των προβολών έγινε το Σάββατο 6/7/2013 με την ταινία Καλοκαίρι στο Βερολίνο του Andreas Dresen και η λήξη το Σαββατοκύριακο 7-8/9/2013 με την προβολή των βραβευμένων ταινιών του 33ου Φεστιβάλ μικρού μήκους Δράμας.

Πολλές και ποικίλες οι ταινίες που παρουσιάστηκαν στο πάρκο 129 Π.Υ. – Δραγατσανίου και Πραξιτέλους (πλήσίον Praktiker) Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών.
Ενδεικτικά αναφέρουμε τις ταινίες των Γιώργου Αγαθονικιάδη – Ο Ξένος, Gagan Irmak – Οι Άνθρωποι του παππού μου, Augusti Villaronga – Μαύρο Ψωμί, Wholetrain – Florian Gaag, Γούντι Άλεν κ.α.

Ο όμορφα διαμορφωμένος χώρος, η ποιότητα των ταινιών και η ελεύθερη είσοδος γέμιζαν κάθε Σάββατο και τις 300 και πλέον καρέκλες που είχαν τοποθετηθεί, κάτι που άφησε ικανοποιημένους τόσο το κοινό όσο και τους διοργανωτές της κινηματογραφικής λέσχης.

Το διήμερο της τελετής λήξης των καλοκαιρινών προβολών πλαισιώθηκε με μουσική. Το Σάββατο μετά το τέλος των προβολών κράτησαν συντροφιά στους παρευρισκόμενους το συγκρότημα «Κόνι και Ιάσονας» με ελληνικό Rock.
Την Κυριακή η βραδιά ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό από την πρόεδρο της πολιτιστικής επιτροπής κα Ράϊκου Ζωή, όπου ευχαρίστησε τους εθελοντές για την άοκνη προσπάθειά τους, την Πρεσβεία της Ισπανίας στην Αθήνα, το Ινστιτούτο Θερβάντες και το Γκαίτε Ινστιτούτο για την συνεργασία τους και τελείωσε με Jazz, Rock μπαλάντες από το συγκρότημα «Μαρίκα».

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν, τους διοργανωτές για την άψογη εκτέλεση των προβολών, τον κοινό για την συστηματική παρουσία του και την δημοτική αρχή που με κάθε τρόπο στηρίζει κάθε δράση του τμήματος.

Καλή συνέχεια σε όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού με τις χειμερινές προβολές που θα ακολουθήσουν από τον Νοέμβριο στο πολιτιστικό κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.