Υδροναύτες – η φωνή του βυθού (VIDEO)





H Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ» δημιουργήθηκε το 2010. Είναι ένας ανεξάρτητος καταδυτικός φορέας και μια από τις κύριες δραστηριότητες των Υδροναυτών είναι η διοργάνωση υποβρύχιων εθελοντικών περιβαλλοντικών δράσεων σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια. Οι Υδροναύτες σπεύδουν να προσφέρουν τις εθελοντικές τους υπηρεσίες οπουδήποτε εντοπίζεται πρόβλημα συσσώρευσης ρύπων στον βυθό και έχουν στόχο να φέρουν την «φωνή του βυθού» στην επιφάνεια και να αναδείξουν όλα τα προβλήματα που εντοπίζονται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

 


Φυσικά, το πεδίο δράσης της οργάνωσης δεν περιορίζεται μόνο στις οικολογικές δράσεις, αλλά περιλαμβάνει οτιδήποτε σχετίζεται με το υγρό στοιχείο και κάθε καταδυτική δραστηριότητα, αναδεικνύοντας την ομορφιά των βυθών και των πολιτιστικών αγαθών που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια, αλλά και την ασφάλεια και ψυχαγωγία που προσφέρει η αυτόνομη κατάδυση, μέσω ενημερωτικών εκδηλώσεων, αρθογραφίας, σεμιναρίων, οπτικοακουστικών παραγωγών και ραδιοφωνικών εκπομπών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους «ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ» τις δράσεις που πραγματοποιούν, τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιούνται καθώς και για να γίνετε και εσείς μέλος της οργάνωσης, είτε επιθυμείτε να συμμετέχετε στις υποβρύχιες δράσεις, είτε να συμμετέχετε σε αυτές βοηθώντας από την επιφάνεια, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της οργάνωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ydronaftes.gr/, ή επικοινωνήστε μαζί τους στο τηλέφωνο +306978727383 ή στο e-mail: [email protected]
http://vimeo.com/38802979#at=0

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.