Στη φυλακή ο αντιδήμαρχος που τα “έπαιρνε” από καντινιέρηδες!!!




antidimarxosgeito

Το δρόμο για τις φυλακές έδειξαν ανακριτής και εισαγγελέας στον αντιδήμαρχο Χαϊδαρίου ο οποίος συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω, σύμφωνα με τις αρχές, για παθητική δωροδοκία και απόπειρα εκβίασης.
Ηδη  ο δήμαρχος Χαϊδαρίου αποφάσισε την παύση του 45χρονου από τα καθήκοντα του αντιδημάρχου, ενώ το πρωί κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την ενοχή του.
Η υπόθεση έφτασε στην αστυνομία μετά από καταγγελία 52χρονου ιδιοκτήτη καντίνας, σύμφωνα με την οποία ο 45χρονος απαίτησε εκβιαστικά από τον ίδιο το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, προκειμένου να μην προβεί στη σφράγιση της καντίνας του. Ο 45χρονος αντιδήμαρχος συνελήφθη κατά το ραντεβού που είχε με τον 52χρονο στην καντίνα. Κατά την αστυνομική έρευνα στο όχημά του συλληφθέντος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η περίπτωση του 52χρονου δεν ήταν η πρώτη, αλλά τουλάχιστον η δεύτερη, καθώς, όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο αντιδήμαρχος είχε ζητήσει από άλλο ιδιοκτήτη καντίνας το ποσό των 5.000 ευρώ για να ανανεώσει την άδεια της καντίνας του, η οποία είχε λήξει στις αρχές του 2013.
Ο πρώην αντιδήμαρχος ισχυρίστηκε πώς είναι θύμα σκευωρίας γιατί «σφράγιζε καντίνες και του την έστησαν για λόγους εκδίκησης».
Πηγή:www.capital.gr – Π. Στάθης
 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.