Ρίχνει το βάρος… στη Βάρη ο Πανάς




Δελτίο τύπου:

Με την Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, κ. Χ. Κισκήρα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης κ. Σπύρος Πανάς. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η κατάθεση από πλευράς Δήμου του ολοκληρωμένου φακέλου με τις μελέτες, που αφορούν τα αντιπλημμυρικά έργα στην Μηλαδέζα, στη Δ.Ε. Βάρης, ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ, με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Αττικής.
Η μελέτη ολοκληρώθηκε από τη σημερινή Διοίκηση του Δήμου και αφορά την κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία στις οδούς Αθ. Διάκου, Κοιμήσεως Θεοτόκου και Σάμου στη Μηλαδέζα. Το έργο υπολογίζεται ότι θα κοστίσει 1.200.000 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του ΕΣΠΑ.
Πέραν όμως από την κατάθεση του φακέλου, ο Δήμαρχος Σ. Πανάς έθεσε στην Αντιπεριφερειάρχη και μια σειρά από άλλα ζητήματα που αφορούν χρηματοδότηση έργων που έχει ανάγκη ο Δήμος , από πόρους του ΕΣΠΑ και της Περιφέρειας Αττικής, όπως π.χ. η εκτέλεση έργων οδοποιίας στη Δ.Ε. Βάρης.
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Πανάς δήλωσε: « Από την πρώτη μέρα που ανέλαβα την ευθύνη Διοίκησης του Δήμου, έδωσα προτεραιότητα στην εντατικοποίηση των ρυθμών υλοποίησης των έργων και παρεμβάσεων που έχει ανάγκη η πόλη μας. Έργο και παρεμβάσεις που αφορούν όλες τις Δημοτικές Ενότητες, σε όλους τους Τομείς. Η έγκαιρη ολοκλήρωση της μελέτης για την ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας της Μηλαδέζας και η υποβολή του φακέλου για τη χρηματοδότηση του έργου από το ΕΣΠΑ, είναι ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Αλλά δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε με σχέδιο και όραμα , με στοχευμένες διεκδικήσεις, αφενός για την ενίσχυση των υποδομών της πόλης, αφετέρου για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.»

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.