Ποιες ώρες θα είναι κλειστός ο σταθμός του μετρό στον Άγιο Δημήτριο




Από σήμερα στις 22:00 έως και τη λήξη της βάρδιας, αύριο Πέμπτη από τις 05:30 έως και τις 07:30, το ερχόμενο Σάββατο από τις 22:00 έως και τη λήξη της βάρδιας…

Εκτός λειτουργίας θα τεθεί για αρκετές ώρες μέσα στην εβδομάδα, αρχής γενομένης από σήμερα το βράδυ, ο σταθμός του Μετρό «Άγιος Δημήτριος», στο πλαίσιο της ένταξης του τμήματος της επέκτασης έως τον σταθμό «Ελληνικό».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ AE, στο λειτουργικό τμήμα του δικτύου απαιτείται η πραγματοποίηση τεχνικών εργασιών.

Για τον λόγο αυτόν, ο σταθμός «Αγ. Δημήτριος» της γραμμής 2 θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας από σήμερα στις 22:00 έως και τη λήξη της βάρδιας, αύριο Πέμπτη από τις 05:30 έως και τις 07:30, το ερχόμενο Σάββατο από τις 22:00 έως και τη λήξη της βάρδιας και την ερχόμενη Κυριακή από την έναρξη έως και τη λήξη της βάρδιας.

Τις ημέρες αυτές οι συρμοί θα τερματίζουν τα δρομολόγια στον σταθμό «Δάφνη». Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας του παραπάνω σταθμού θα γίνεται από την προσωρινή κυκλική λεωφορειακή γραμμή με ονομασία «Στ. Δάφνης- Στ. Αγ. Δημήτριος».

Το Σάββατο 06/07/2013 η γραμμή θα λειτουργεί μέχρι τις 02:00 (πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής). Η αφετηρία και το τέρμα της ορίζεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σταθμού Μετρό «Δάφνη» και συγκεκριμένα στη στάση με ονομασία «Στ. Δάφνης (Αφετ. 201)». Η γραμμή θα πραγματοποιεί τις υπάρχουσες στη διαδρομή στάσεις.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.