Ποια είναι η τηλεοπτική παραγωγός που συνελήφθη στη Γλυφάδα για διακίνηση κοκαϊνης




 

Η 44χρονη τηλεοπτική παραγωγός που συνελήφθη στη Γλυφάδα μαζί με τον Βρετανό σύντροφό της για διακίνηση κοκαϊνης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος είναι η Σίσσυ Μηναδάκη.

Η πολυτελής ζωή που έκανε τα τελευταία τρία χρόνια (στη φωτογραφία ποζάρει δίπλα σε μια Bugatti Veyron) με τον σύντροφό της ήταν αυτή που πρόδωσε τα ίχνη της στην αστυνομία. Η Σκότλαντ Γιαρντ αναζητούσε από τον περασμένο Νοέμβριο την 44χρονη και τον Βρετανό σύντροφό της, Κέβιν Στίβεν Χάνλεϊ, ο οποίος ήταν ο υπαρχηγός μεγάλου κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών στη Βρετανία, με δεσμούς με το καρτέλ ναρκωτικών της Κολομβίας. Οι δυο τους συνελήφθησαν σε καφετέρια της Γλυφάδας, όπου πήγαν για να παρακολουθήσουν αγώνα ράγκμπι.

Σύμφωνα με το star.gr, από τον περασμένο Απρίλιο, οι αστυνομικοί της Μονάδας Σοβαρών Εγκλημάτων τους είχαν εντοπίσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα, παρά τα μέτρα ασφαλείας που χρησιμοποιούσαν οι δυο τους για να μην αφήνουν ίχνη, αλλάζοντας συχνά σπίτια και αριθμούς κινητών τηλεφώνων.

Εις βάρος της Σίσσυς Μηναδάκη και του συντρόφου της είχαν εκδοθεί δύο ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης τον περασμένο Μάρτιο και Απρίλιο. Ο σύντροφος της γνωστής τηλεοπτικής παραγωγού κατηγορείται για την εισαγωγή και διακίνηση δύο τόνων κοκαΐνης, ινδικής κάνναβης και αμφεταμινών, όπως επίσης και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος για ποσά που έφταναν ακόμα και τα 2,4 εκατ. λίρες.

Η Σίσσυ Μηναδάκη είχε εργαστεί ως τηλεοπτική παραγωγός στο Κανάλι 29, στο Κανάλι5, στο ALTER και στο Extra και όπως υποστήριξε η ίδια γνωρίστηκε με τον σύντροφό της, όταν πήγε στο Λονδίνο για να ανοίξει μια εταιρεία εισαγωγής φρούτων από την Ελλάδα.

Τόνισε επίσης ότι δεν είχε ιδέα για τα μπλεξίματα του Χάνλεϊ, δεν έπεισε όμως κι έτσι και οι δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Ο 51χρονος πάλι σύντροφός της είναι παλιός γνωστός της βρετανικής αστυνομίας. Τον Νοέμβριο του 1998 συνελήφθη για πρώτη φορά, μεταφέροντας 29 κιλά κοκαΐνη με το πολυτελές αυτοκίνητό του στο Λονδίνο.

Το 2001 καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 15 ετών για συνωμοσία, εισαγωγή και προμήθεια ναρκωτικών στη Βρετανία, ενώ το 2002 συνελήφθησαν δεκαπέντε μέλη του κυκλώματος ναρκωτικών, ανάμεσά τους και ο Χάνλεϊ που έκρυβε 478 κιλά κοκαΐνη σε μια φάρμα στο Μίντλσεξ.

 (iefimerida.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.