Παράταση στις υποβολές προτάσεων για χρηματοδοτήσεις των σωματείων




Ο Δήμος Βάρης -Βούλας -Βουλιαγμένης χρηματοδοτεί δράσεις Αθλητικών, Πολιτιστικών και άλλων Σωματείων και Συλλόγων της πόλης.
Παράταση υποβολής προτάσεων έως τις 5 Ιουλίου 2013
Ο Δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης έχει εγγράψει στον προϋπολογισμό του Δήμου για το 2013 ποσό ύψους 240.000 ευρώ, με το οποίο θα χρηματοδοτήσει δράσεις και προγράμματα που θα υποβληθούν προς τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών από τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους και Σωματεία της πόλης μας.
Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης των Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων και Σωματείων της περιοχής μας η προθεσμία υποβολής των προτάσεων παρατείνεται έως τις 5 Ιουλίου 2013. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματα για τη χρηματοδότηση στο Γραφείο Πρωτοκόλλου στο Δημαρχείο, Κ. Καραμανλή 18 Βούλα , καθημερινά από τις 08:00 έως τις 15:00, η ειδική φόρμα καταγραφής των αιτημάτων είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Δήμου www.vvv.gov.gr και στο Γραφείο Πρωτοκόλλου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών , Υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Αυρηλιώνης Άρης τηλ. 2132020018

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.