ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση του νερού




Η Δημοτική Αρχή Ηλιούπολης, πιστή στην προάσπιση των δημόσιων αγαθών και του δικαιώματος κάθε Έλληνα πολίτη στην πρόσβαση σ’ αυτά, αντιτίθεται στην ιδιωτικοποίηση του νερού και στην άρση του δημόσιου χαρακτήρα της ΕΥΔΑΠ.
Για τον σκοπό αυτόν θα τεθεί το θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, κατόπιν και πρότασης του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ηλίου-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη», κου Χ. Κοκκοτίνη, προκειμένου να εκδοθεί Ψήφισμα προς την Κεντρική Διοίκηση εναντίωσης του λαού της Ηλιούπολης στην αποκρατικοποίηση της ΕΥΔΑΠ.
Επίσης, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ – ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ, θα στηθεί στις 28/6/2013, ημέρα Παρασκευή και ώρες 17:00 – 22:00, στην Κεντρική Πλατεία της Ηλιούπολης (Πλ. Εθνικής Αντίστασης), κιόσκι για τη συλλογή υπογραφών από τους δημότες, με σκοπό τη στήριξη της καμπάνιας «Η Ύδρευση και η Αποχέτευση είναι ανθρώπινο δικαίωμα».
Καλούμε όλους τους Ηλιουπολίτες και τις Ηλιουπολίτισσες να δώσουν το «παρών» στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, για να αποτρέψουμε την παραχώρηση της εκμετάλλευσης του νερού από ιδιώτες.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης
Βασίλης Βαλασόπουλος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.