Λειτουργεί και πάλι η πεζογέφυρα στο ρέμα της Πικροδάφνης




Επιτυχή έκβαση είχε η προσπάθεια του επικεφαλής της μειοψηφίας Νίκου Τσαμπαρλή για την επισκευή της πεζογέφυρας του ρέματος Πικροδάφνης.
Μετά την νεροποντή και τις καταστροφές της 22 Φεβρουαρίου 2013 η Δημοτική Αρχή είχε δηλώσει ότι η πεζογέφυρα δεν επιδεχόταν επισκευής, έπρεπε να κατεδαφιστεί και θα αναζητούσε τους αρμόδιους για την κατασκευή νέας.

 Από την πρώτη στιγμή ο επικεφαλής της μειοψηφίας διαφώνησε με την εκτίμηση της Διοίκησης, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι η πεζογέφυρα μπορεί να επισκευαστεί και μάλιστα με ελάχιστο κόστος και ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης και πίεσης ώστε να προχωρήσει η επισκευή και να αποδοθεί η πεζογέφυρα ασφαλής στους δημότες.

Στην προσπάθεια αυτή του συνδυασμού ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ συστρατεύτηκαν πολλοί δημότες και διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, όπως η ιστοσελίδα μας alimos.com, notia.gr, notia.gr, κ.α.
Στην προσπάθεια ανταποκρίθηκε η Περιφέρεια Αττικής και έτσι σήμερα αντί για την κατεδάφιση της πεζογέφυρας έχουμε και πάλι σε λειτουργία τον ζωτικό αυτό κρίκο σύνδεσης του Αλίμου με το Παλαιό Φάληρο, που καθημερινά εξυπηρετεί εκατοντάδες δημότες των δύο δήμων.

 (alimos.com)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.