Κρήτη: Δολοφονία στα Μάλια – συνέλαβαν το δράστη (VIDEO)




malia

malia2
malia3
malia4

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για το μακελειό στα Μάλια, με θύμα έναν 19χρονο, που ήρθε να περάσει τις διακοπές του στην Κρήτη και επρόκειτο να επιστρέψει στην πατρίδα του, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του…
Η παρέα του νεαρού θύματος Matthews Burton, διασκέδαζε χθες το βράδυ (22-07-2013) σε μπαρ στην παραλιακή των Μαλίων, όταν λίγο αργότερα, έφτασε στο σημείο και η παρέα του φερόμενου ως δράστη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και όσα υποστήριξε η παρέα του θύματος, η «αντίπαλη» παρέα, άρχισε να τους προπηλακίζει, να τους βρίζει και να τους προκαλεί να βγουν έξω για να… λύσουν τις διαφορές τους, οι οποίες είχαν δημιουργηθεί, το βράδυ της Κυριακής.

Η συμπλοκή άρχισε και σύμφωνα με τις πληροφορίες, η φονική μαχαιριά προήλθε από ένα κουζινομάχαιρο, ενώ η αστυνομία βρήκε ακόμη ένα μαχαίρι, στον τόπο του εγκλήματος.

Στην εξιχνίαση της υπόθεσης βοήθησαν ιδιαίτερα οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων αλλά και των καμερών ασφαλείας, οι οποίες «μίλησαν» και έδειξαν το δράστη, ο οποίος είναι ένας έγχρωμος, 19χρονος Βρετανός. Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν τεράστια, με μπλόκα στα αεροδρόμια των Χανίων και του Ηρακλείου, υπό τον φόβο διαφυγής του δράστη

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η αστυνομία έψαξε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, όπου δεν τον βρήκε. Εντόπισε όμως κάτω από το κρεβάτι του, τα ματωμένα του ρούχα και παπούτσια, καθώς και το διαβατήριό του. Ο νεαρός συνελήφθη τελικά να περιπλανιέται στα Μάλια ενώ στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, ο νεαρός βρισκόταν σε παραλήρημα, ψελλίζοντας ότι η παρέα του θύματος τους προκάλεσε…

Στην αιματηρή συμπλοκή δεν εμπλέκονται Έλληνες. Τα 30 – 35 άτομα που ενεπλάκησαν είναι Βρετανοί. Ο άτυχος 19χρονος είχε έλθει πριν από λίγες ημέρες για διακοπές ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένες παρέες είχαν το τελευταίο διάστημα εμπλακεί και πάλι σε φασαρίες στην περιοχή. Τραγική ειρωνία το γεγονός ότι το θύμα επρόκειτο να αναχωρήσει σε λίγες ώρες για την πατρίδα του. Δείτε το βίντεο του cretalive.gr…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – newsit.gr

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Συνελήφθη λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι της Τρίτης, ένας 19χρονος Βρετανός, φερόμενος ως ο αυτουργός της δολοφονίας του 20χρονου ομοεθνούς του, τα ξημερώματα στα Μάλια.

Ο άτυχος νεαρός Μatthews Burton βρέθηκε νεκρός σε πεζόδρομο κοντά στον κεντρικό δρόμο των Μαλίων, τραυματισμένος θανάσιμα, πιθανότατα από μαχαίρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή με περίπου 30-35 συμπατριώτες του, γύρω στις 03.30 τα ξημερώματα, σε πεζόδρομο κοντά στον κεντρικό δρόμο των Μαλίων.

Μόλις έγινε αντιληπτό ότι υπάρχει τραυματίας, όλοι οι εμπλεκόμενοι στη φασαρία εξαφανίστηκαν, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε το νεαρό στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία προχώρησε σε ακόμα 17 συλλήψεις νεαρών που συμμετείχαν στο μακελειό, ενώ αναζητούνται και οι υπόλοιποι.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει εικόνα για άλλους τραυματίες, ενώ πολύ γρήγορα η Αστυνομία ήταν σε θέση να γνωρίζει τα στοιχεία της ταυτότητας του δράστη, ο οποίος δεν επέστρεψε τη νύχτα στο ξενοδοχείο όπου διαμένει.

Ο άτυχος 19χρονος είχε έρθει στα Μάλια πριν λίγες ημέρες για τις διακοπές του.

H ανακοίνωση της αστυνομίας:

“Συνελήφθη σήμερα το πρωί στα Μάλια Χερσονήσου, μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών Αρχών, ένας 19χρονος υπήκοος Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος, από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης του θανάσιμου τραυματισμού 19χρονου ομοεθνή του, κατά τη διάρκεια συμπλοκής.

Πιο αναλυτικά, σήμερα (23.07.2013) πρώτες πρωινές ώρες, στα Μάλια Χερσονήσου, συνεπλάκησαν σε υπαίθριο χώρο τριάντα (30) περίπου άτομα, όλοι υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο συλληφθείς έπληξε με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι) τον 19χρονο ομοεθνή του στην θωρακική χώρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και να καταλήξει λίγο αργότερα, κατά τη διακομιδή του σε Νοσοκομείο.

Επιπλέον, από τις αστυνομικές Αρχές έχουν συλληφθεί, μέχρι στιγμής, για τη συμμετοχή τους στη συμπλοκή, άλλα δεκαεπτά (17) άτομα, υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου ενώ αναζητούνται και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου”.

Πηγή: Cretalive.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.