Υπό κατάληψη το Δημαρχείο Ηλιούπολης




Υπό κατάληψη βρίσκεται από το πρωί το Δημαρχείο της Ηλιούπολης μετά την απόφαση της ΠΟΕ ΟΤΕ (συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στους Δήμους) για κατάληψη των Δημαρχείων όλης της χώρας αντιδρώντας στην ένταξη σε διαθεσιμότητα των Δημοτικών Αστυνομικών και των Σχολικών Φυλάκων.

Στην Ηλιούπολη δε λειτουργούν τα ΚΕΠ, η Δημοτική Συγκοινωνία, οι υπηρεσίες πρασίνου και καθαριότητας (σημ: θα μαζευτούν μόνον τα απορρίμματα από τη Λαϊκή στα Αστυνομικά μετά από απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων).

Όπως και τις προηγούμενες ημέρες, λειτουργούν τα ΚΑΠΗ και ο Δημοτικός Κινηματογράφος.

Να σημειώσουμε ότι αύριο έχει εξαγγελθεί στάση εργασίας από τις 12.00μμ οπότε -όπως μας ενημέρωσαν- από το πρωί μέχρι εκείνη την ώρα θα γίνει κανονικά η αποκομιδή των απορριμάτων.

Για την Παρασκευή έχει εξαγγελθεί Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων για να αποφασιστεί πώς θα συνεχιστεί ο αγώνας τους ενώ για τη Δευτέρα και την Τρίτη η ΑΔΕΔΥ έχει εξαγγείλλει 48ωρη απεργία.

Συμπέρασμα όλων αυτών είναι ότι οι πολίτες πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς οι εργαζόμενοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης για μαζικές απολύσεις συναδέλφων τους και έτσι οι υπηρεσίες των Δήμων όλης της χώρας θα υπολειτουργούν (ή δε θα λειτουργούν καθόλου) για τις επόμενες μέρες.

(myilioupolis.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.