H εκδήλωση του 5ου Γυμνασίου Αλίμου




Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αμπελακίων κα Ειρήνη Κονδύλη παραλαμβάνει τιμητική διάκριση από τον αντιδήμαρχο κο Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την προσφορά και του έργο του Συλλόγου

(abelakia-alimou.com)

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Αλίμου ‘Οδυσσέας Ελύτης’, με την ευκαιρία της λήξης της σχολικής χρονιάς, διοργάνωσε  μία ξεχωριστή εκδήλωση στην οποία είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν γονείς και μαθητές αλλά και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων του Αλίμου.

Ο Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και Αντιδήμαρχος κ.Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, αναφέρθηκε στην ποιότητα της μόρφωσης που παρέχεται στο 5ο Γυμνάσιο και ευχαρίστησε τους καθηγητές για το έργο τους. Συγκινημένος ευχήθηκε στους μαθητές να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για να πετύχουν τους στόχους τους στις σπουδές αλλά και στη ζωή τους.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν εκπαιδευτικοί που συνταξιοδοτήθηκαν την τελευταία τριετία από το 5ο Γυμνάσιο, όλοι οι Σύλλογοι γονέων των σχολείων του Αλίμου αλλά και οι πολιτιστικοί-εξωραϊστικοί Σύλλογοι του Αλίμου για την προσφορά και το έργο τους.

Για το Σύλλογο Αμπελακίων την τιμητική διάκριση παρέλαβε η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Ειρήνη Κονδύλη.

Τις τιμητικές διακρίσεις παρέδωσαν οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ.Γιαννακόπουλος, Μ.Μουτσάτσου, Α.Τσέκας, Α.Κονδύλης, Σ.Βέργου, Π.Πιερράκος και Δ.Δημάκης.

Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα του Βασίλη Πάτσιου.

Θλιβερή παραφωνία αποτέλεσε η απουσία του Δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων της διοίκησης στη ΔΕΠ αλλά και η αποχώρηση από πολύ νωρίς, του προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ.Δ.Δόγκα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.