Ανακοίνωση του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης: “η αντικειμενική δημοσιογραφία του κ. Δ. Οικονόμου και του ΣΚΑΪ”





Είναι γνωστή η κατάσταση που επικρατεί εδώ και τρία χρόνια στις νησίδες των μεγάλων λεωφόρων -Ποσειδώνος (παραλιακή), Βουλιαγμένης κλπ- του λεκανοπεδίου και μπορεί να περιγραφεί με μια μόνο λέξη: εγκατάλειψη. Παντού συσσωρευμένα σκουπίδια, ξερά χόρτα, μαραμένα και διψασμένα δένδρα και φυτά, που συχνά ανάβουν και καίγονται.

Είναι επίσης γνωστό ότι τμήματα της Βουλιαγμένης και της Ποσειδώνος βρίσκονται μέσα στα όρια του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Αυτό που δεν είναι γνωστό στους πολίτες είναι ότι η ευθύνη για τη φροντίδα και την περιποίηση των νησίδων της Βουλιαγμένης και της Ποσειδώνος δεν ανήκει στους δήμους αλλά στην Περιφέρεια Αττικής.

Στις 8 Ιουλίου η εκπομπή «πρωινή γραμμή» του κ. Δ. Οικονόμου στο ΣΚΑΪ θεώρησε υποχρέωσή της να ενημερώσει τον κόσμο για τα προβλήματα στη νησίδα της Βουλιαγμένης στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης. Ως εδώ καλά.

Όμως το σχετικό ρεπορτάζ διέστρεψε πλήρως την αλήθεια ή ακριβέστερα έκανε το άσπρο μαύρο σε βάρος του δήμου μας. Συγκεκριμένα:

• Απέδωσε στο δήμο μας τις ευθύνες της Περιφέρειας Αττικής.

• Αποσιώπησε ότι ο δήμος μας εδώ και τρία χρόνια προσπαθεί με τις υπηρεσίες του και εθελοντές να κάνει τη δουλειά της Περιφέρειας και παρουσίασε τους εθελοντές και τις υπηρεσίες του δήμου που έκαναν τη δουλειά της Περιφέρειας ως εθελοντές και υπηρεσίες της Περιφέρειας που έκαναν τη δουλειά του δήμου.

• Μετά από τηλεφωνική διαμαρτυρία δημοτών Δ. Οικονόμου και ΣΚΑΪ όχι μόνο δεν αποκατάστησαν την αλήθεια, που φυσικά γνώριζαν, αλλά παρουσίασαν το μικρό τμήμα της νησίδας (ευθύνης της Περιφέρειας επαναλαμβάνουμε) που δεν είχαν προλάβει να καθαρίσει ο δήμος μας για να τεκμηριώσουν την… αδιαφορία του.

Γιατί;

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.