7ος Παράπλους Νότιας Κρήτης (EIKONEΣ)
Mε μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος ο Διεθνής Παράπλους της Νότιας Κρήτης, στη Σούγια. Με τη βοήθεια του καιρού – νηνεμία και ήσυχη θάλασσα – και τις προσπάθειες των συντελεστών της διοργάνωσης οι συμμετέχοντες απήλαυσαν τον αγώνα αλλά και την πατροπαράδοτη Κρητική φιλοξενία !

Παρ’ότι η συμμετοχή των αθλητών από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ήταν (συγκριτικά) περιορισμένη, η δυναμική παρουσία των Κρητικών αθλητών έδωσε παλμό στον αγώνα : ζωηρή η παρουσία ομάδας κολυμβητών από Ιεράπετρα, πρώτοι όμως στις αποστάσεις ήταν οι Χανιώτες !Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Συνολικά έλαβαν μέρος 77 αθλητές και 16 παιδιά .Στην διαδρομή των 8.500μ συμμετείχαν 22 άνδρες και 1 γυναίκα ενώ στα 1.600μ 34 άνδρες και 20 γυναίκες.

Την έκπληξη έκανε ο 13χρονος πολίστας του ΝΟΒ, Κων/νος Αμουργιανός που τερμάτισε πρώτος στα 1.600μ, με χρόνο 23:08 συγχρόνως με τον Απόστολο Γεωργιάδη. Πρώτη γυναίκα η Μαρία Καμισάκη (27:11).

Στα 8.500μ πρώτος τερμάτισε ο γνωστός Χανιώτης κολυμβητής Αντώνης Καλογεράκης με χρόνο 2:24.05, με 2ο τον Παναγιώτη Παντζέκο και 3ο το Γιώργο Καλογεράκη. Σε καλή θέση η μοναδική γυναίκα του αγώνα, η Αλεξάνδρα Γουδα (3:02.10). Στα παιδιά 1ο αγόρι ο Ιάσονας Μιχαλόπουλος και 1ο κορίτσι η Ελευθερία Καραβάνου.

Τα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα είναι διαθέσιμα εδώ.

Στο οργανωτικό μέρος συμμετείχαν οι Ευτύχης και Μιχάλης Πυροβολάκης, όπως και οι πάντα πρόθυμοι βαρκάρηδες ! Απο τον “ΑΛΣ Μαραθώνια Κολύμβηση” o κ. Ζαχαρίας Αλεξανδράκης, απο τον ΝΟΒ η κ.κ. Λίλα Κολοκοτρώνη, Γιάννης Κλεινάκης, Νίκη Καψιάνη, Θανάσης Βασίλας, Τίτα Χαλιάσου, Ρούλα Καρύδα. Να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε και τα Ξενοδοχεία Santa Irene και Γαλήνη που φιλοξένησαν αθλητές των 8,5 χλμ

Η απονομή έγινε όπως πάντα με παραδοσιακό φαγητό και τοπικούς χορούς, παρουσία του Δημάρχου και των τοπικών αρχών ! Ας ευχηθούμε και του Χρόνου !

(nov.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.