Ξενάγηση στην Ακτή του Ήλιου (video)
Ο διευθυντής της Ακτής του Ήλιου ξεναγεί το notia.gr στις εγκαταστάσεις και μας λέει γιατί τα 6 ευρώ το Σ/K και τα 5 τις καθημερινές δεν είναι πολλά. Τις καθημερινές η ξαπλώστρα είναι δωρεάν και τα Σ/Κ κοστίζει 2 ευρώ. Δηλαδή για μπάνιο και ξαπλώστρα πληρώνεις 8 ευρώ!

 

Οι δημότες Αλίμου, όσοι δηλαδή είναι εγγεγραμμένοι στα Δημοτολόγια του Δήμου, δικαιούνται και το 2013 ελεύθερη είσοδο στην πλαζ «Ακτή Ηλίου», υποχρεωτικά με την επίδειξη κάρτας Δημότη.
Ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός, κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου Ακτής Αλίμου (ΕΠ.ΕΛ.ΑΚ) την Πέμπτη 9 Μαϊου 2013 πέτυχε την διατήρηση της μειωμένης τιμής χρήσης ξαπλώστρας και για το 2013.
Έτσι και εφέτος οι κάτοχοι της «Κάρτας Δημότη» θα πληρώνουν την ξαπλώστρα 2€, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Ειδικότερα συμφωνήθηκε:

1. Γενική είσοδος Δευτέρα έως και Παρασκευή: 5€.
2. Γενική είσοδος Σάββατο και Κυριακή: 6€.
3. Είσοδος για παιδιά από 5-12 ετών και ηλικιωμένους άνω των 65 ετών Δευτέρα έως και Κυριακή: 3€.
4. Είσοδος για παιδιά έως 5 ετών: Δωρεάν
5. Ξαπλώστρες από Δευτέρα έως Παρασκευή: Δωρεάν με την επίδειξη του εισιτηρίου.
6. Ξαπλώστρες Σάββατο και Κυριακή: 2€.
7. Ξαπλώστρες και λοιπές παροχές για τους δημότες Αλίμου (με την επίδειξη της κάρτας δημότη στα ταμεία): 2€.
8. Ξαπλώστρες και λοιπές παροχές για τους δημότες Αλίμου στην παραλία: 4€.
9. Απαγορεύεται η είσοδος αντικειμένων που δημιουργούν πρόβλημα στην αισθητική, την ασφάλεια και την καθαριότητα της παραλίας.
Η πλαζ «Ακτή Ηλίου» θα λειτουργεί καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα από τις 8 το πρωί, μέχρι τις 8 το βράδυ, έως και 30 Σεπτεμβρίου.

Έκδοση κάρτας δημότη

Για την έκδοση της κάρτας, οι ενδιαφερόμενοι δημότες μπορούν να συμπληρώνουν τις σχετικές αιτήσεις και να τις καταθέτουν με μία φωτογραφία τους στο Δημαρχείο του Αλίμου.
Η παραλαβή της κάρτας θα γίνεται εντός 20 ημερών από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων (Δημαρχείο, 4ος όροφος) από τις 10 το πρωί μέχρι την 1 το μεσημέρι.
Μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των αιτήσεων και να εκδοθούν οι νέες κάρτες, οι δημότες μπορούν να προμηθευθούν «προσωρινό σημείωμα ελεύθερης εισόδου» στην παραλία, από το Γραφείο Τύπου.
Όσες κάρτες εκδόθηκαν από το 2011και μετά, ισχύουν μέχρι και το 2014.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.