Το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!




Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 στις εγκαταστάσεις των υποδομών basketball του Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ πραγματοποιήθηκε μια όμορφη τελετή λήξης εσωτερικών πρωταθλημάτων και διαγωνισμών. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο από γονείς και φίλους των παιδιών, από αγόρια και κορίτσια που μετείχαν στα εσωτερικά πρωταθλήματα. Την όμορφη τελετή κόσμησαν με την παρουσία τους πέραν των μελών του Δ.Σ., η δήμαρχος Αγ. Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μέλη της Ένωσης γονέων και κηδεμόνων Αγ. Δημητρίου, αλλά και χορηγοί μας. Ο κ. Περαντωνάκης (τεχνικός διευθυντής) αναφέρθηκε στις επιτυχίες των τμημάτων υποδομής που από τις 12 ομάδες μας οι 9 πλασαρίστηκαν στην πρώτη 4άδα των τουρνουά που συμμετείχαν. Το ταλέντο των παιδιών μας ξεχείλιζε και η ένταση και το πάθος τους και οι επιτυχίες τους απέσπασαν δίκαια το χειροκρότημα όλων.

Ήταν μία μαγική χρονιά και ο ιδανικός επίλογος για μια σεζόν επίπονη για τα όλους τους αθλητές και αθλήτριες αλλά και για τους συντελεστές του Δ.Σ. που με μόνο όπλο την υγιή διάθεση προσφοράς και εθελοντισμού, συμπάσχουν, μάχονται και προσφέρουν όλα τα μέσα με βασικό στόχο την πρόοδο των παιδιών και την ανάδειξη νέων ταλέντων που με την αγάπη τους για το μπάσκετ θα στελεχώσουν όχι μόνο το σύλλογο αλλά και τις Εθνικές μας ομάδες.
Το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, μια έκφραση αθλητικής υγείας που δίνει νόημα και υπερηφάνεια σε όλους όσους ασχολούνται με τις υποδομές που αποτελούν το εφαλτήριο για τα όνειρά μας.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.