Θερμό επεισόδιο Μπαλασόπουλου και Πασβαντίδη για τα σκουπίδια (VIDEO)




Θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΟΕ – ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλου και στον Περιφερειακό Σύμβουλο Περιφέρειας Αττικής Χάρη Πασβαντίδη, στη συζήτηση για τη στρατηγική διαχείρισης των απορριμμάτων από τους Δήμους Ελληνικού-Αργυρούπολης, Αλίμου και Γλυφάδας.

Τα αίματα άναψαν όταν ο Μπαλασόπουλος  χαρακτήρισε τον Γιάννη Σγουρό, που δεν ήταν παρών, υπηρέτη του Μπόμπολα. Δείτε τα βίντεο:

Χάρης Πασβαντίδης:”Ήρθες εδώ να βγάλεις τα απωθημένα σου στο κοινό;”

Θέμης Μπαλασόπουλος:”Ο κύριος Πασβαντίδης υπηρετεί το αφεντικό του τον Σγουρό.Εμείς δεν μιλάμε χωρίς στοιχεία, πριν από ένα χρόνο το περιοδικό hot dog δημοσίευσε δηλώσεις εργολάβων στην Πελοπόννησο σύμφωνα με τις οποίες τα χάρτινα σκουπίδια τα πάνε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Κορωπί.Το είπαμε στον κ.Σγουρό και πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα.

Xάρης Πασβαντίδης στο κοινό:” Σας ζητώ συγνώμη για την έκρηξή μου.Συμπεριφέρθηκα ως ταραχοποιός.Όση ώρα ο κύριος Μπαλασόπουλος κατηγορούσε τον κύριο Σγουρό, δεν παρενέβην αλλά η αναφορά του ότι ο Σγουρός είναι υπηρέτης και υπάλληλος του Μπόμπολα είναι μαθα κατηγορία η οποία δεν γίνεται αποδεκτή.Είναι μια άθλια συκοφαντία.Η εφημερίδα “Έθνος”τον είχε πολεμήσει ανελέητα. 

http://www.youtube.com/watch?v=b_7EhAP-M9I

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.