Τεχνικά έργα στο σταθμό μετρό ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Στο πλαίσιο της ένταξης του τμήματος της επέκτασης από το σταθμό ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ έως το σταθμό ΕΛΛΗΝΙΚΟ στο λειτουργικό τμήμα της ΣΤΑ.ΣΥ. A.E., απαιτείται η πραγματοποίηση τεχνικών εργασιών.

Για το λόγο αυτό, ο σταθμός ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ της Γραμμής 2 θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας το Σάββατο 22/06/2013 από την έναρξη της βάρδιας έως και τη λήξη της βάρδιας, τη Δευτέρα 24/06/2013 και το Σάββατο 29/06/2013 από την έναρξη της βάρδιας έως και τη λήξη της βάρδιας, την Κυριακή 30/06/2013, ημέρες κατά τις οποίες οι συρμοί θα τερματίζουν τα δρομολόγια στο σταθμό ΔΑΦΝΗ.

Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας του παραπάνω σταθμού, θα γίνεται από την προσωρινή κυκλική λεωφορειακή γραμμή, με ονομασία «ΣΤ. ΔΑΦΝΗΣ – ΣΤ. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ».

Τα Σάββατα 22 και 29/06/2013 η γραμμή θα λειτουργεί μέχρι τις 02:00 (πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής). Η Αφετηρία και το Τέρμα της ορίζεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σταθμού Μετρό ΔΑΦΝΗ και συγκεκριμένα στη στάση με ονομασία «ΣΤ. ΔΑΦΝΗΣ (ΑΦΕΤ. 201)». Η γραμμή θα πραγματοποιεί τις υπάρχουσες στη διαδρομή στάσεις.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.