Ο πρώην ναρκομανής που τρέφεται μόνο με αέρα και μπορεί να γίνει αθάνατος (VIDEO&EIKONEΣ)




Η ιστορία του νεαρού Κίρμπυ ντε Λανερόλ είναι αξιοπερίεργη, καθώς κατάφερε από το βούρκο των ναρκωτικών να βρεθεί να κερδίζει μετάλλια σε αγώνες σκοποβολής και μποξ, να γίνει σύμβουλος του υπουργείου Κοινωνικών Υπηρεσιών στη Σρι Λάνκα και να ζει χωρίς φαγητό.

Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο ίδιος, τονίζοντας ότι τρέφεται μόνο με «φως, αέρα και τις δονήσεις του Θεού», ενώ προσθέτει ότι μπορεί να αντιστρέψει τη διαδικασία της γήρανσης και να γίνει αθάνατος.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο νεαρός από τη Σρι Λάνκα ήταν χρήστης ναρκωτικών μέχρι τα 16 του, αλλά μετέπειτα έκανε στροφή στη ζωή του, πήρε χρυσό μετάλλιο στους εθνικούς αγώνες εφήβων στη σκοποβολή το 1995 και κέρδισε πολλά μετάλλια σε αγώνες μποξ.

Αυτές του οι επιδόσεις του έδωσαν τη θέση συμβούλου στο υπουργείο Κοινωνικών Υπηρεσιών της χώρας του, ενώ, ακόμη ένα επίτευγμά του είναι πως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει ολοκληρώσει μαραθώνιο έχοντας ζήσει επί τρεις μήνες μόνο με νερό.

Ο ίδιος δηλώνει ότι τους δέκα τελευταίους μήνες έχει φάει μόλις επτά γεύματα των 500 θερμίδων τα οποία τον «αρρώστησαν».

«Οταν τρώω φαγητό νιώθω πολύ κουρασμένος. Η εγρήγορσή μου εξαφανίζεται πια όταν τρώω» τονίζει και προσθέτει ότι τις απαραίτητες θερμίδες τις βρίσκει στα… φωτόνια, το φως και τις δονήσεις του Θεού.

Πριν από περίπου πέντε χρόνια διάβασε για ανθρώπους που δεν είχαν φάει τίποτα επί έξι χρόνια, ενώ δεν είχαν πιει ούτε νερό για 40 ημέρες και νύχτες και ενδιαφέρθηκε για αυτόν τον τρόπο ασκητικής ζωής.

Πείστηκε, ακόμη, από έναν γκουρού ότι ο καρκίνος, ο διαβήτης και οι καρδιακές παθήσεις προέρχονται από το φαγητό και αποφάσισε να μην τρώει καθόλου.

Πηγή: ifefimerida.gr
http://www.youtube.com/watch?v=xtOVYOIh5kA

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.