Η μεγάλη γιορτή των παιδιών (ΕΙΚΟΝΕΣ)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε η 10η κατά σειρά Εορτή του Παιδιού, που διοργανώνει κάθε χρόνο το Γραφείο Νεότητος, της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β.

Για πάνω από τέσσερις συνεχόμενες ώρες, χιλιάδες παιδιά από όλη την Αττική, μαζί με τους γονείς τους, απασχολήθηκαν δημιουργικά στα 25 περίπτερα-δοκιμασίες από τα οποία αποκόμισαν δώρα.

 Τα παιδιά, περνώντας από τα υπόλοιπα περίπτερα (συνολικά 37), δροσίστηκαν με χυμούς και νερά, έφαγαν παγωτά, σουβλάκια, χοτ-ντογκ, πίτσες, μαλλί της γριάς, ψυχαγωγήθηκαν με 3 παραστάσεις κουκλοθέατρου, παρακολούθησαν μία θεατρική παράσταση, κινούμενα σχέδια κινηματογράφο, χορευτικά από παιδικά και νεανικά ενοριακά συγκροτήματα, και μουσική από το 5ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου, φυσικά όλα δωρεάν, προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος, έδωσε για άλλη μια χρονιά το «παρών» και είχε την ευκαιρία να έρθει σε άμεση επαφή με τα παιδιά, τους γονείς και τους παρευρισκόμενους, μοιράζοντας εικονάκια και δίδοντας την ευχή του.

 Ο Μητροπολίτης μας, είχε επίσης την ευκαιρία να ξεναγηθεί στα 37 περίπτερα και να στηρίξει τους κατηχητές, τους μουσικούς, τους χορευτές και όλους τους εθελοντές, οι οποίοι διακόνησαν τη γιορτή και συνέβαλαν στο ωραίο αποτέλεσμα.

Στο τέλος της γιορτής, οι εθελοντές έλαβαν από τον Σεβασμιώτατο βιβλία, ως ελάχιστη έκφραση ευγνωμοσύνης για τους κόπους τους.

Το παρόν δελτίο τύπου αδυνατεί να μεταφέρει το ευχάριστο και ωφέλιμο κλίμα το οποίο έζησαν όλοι όσοι συμμετείχαν στη γιορτή.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.