Η δραματική έκκληση του πατέρα της 17χρονης Κατερίνας, στο facebook




Ο Κ. ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΟΛΟΙ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ,ΤΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑ.ΕΚΛΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΔΕΙΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΟΡΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ.ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ .ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗ Κ.ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ.

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ.
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ 18/06/2013 ΕΩΣ 23/06/2013 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ

O Ιορδανίδης Συμεών ο προϊστάμενος του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, ο πατέρας της ανήλικης κόρης άλλαξα τις φωτογραφίες του για να καταλάβουν αυτοί που απήγαγαν την κόρη μου με ποιον έχουν να κάνουν, την δύναμη που παίρνω από όλους εσάς, από τις αρχές και όποιος άλλος βοηθάει στην προσπάθεια για την εύρεση της κόρης μου. Επειδή μέχρι σήμερα διαφυλάττω τους πολίτες και τα παιδιά στο αντικείμενο της εργασίας μου και στα καθήκοντα μου θα κάνω μία περιγραφή 1. είμαι ο επόπτης πόλης Ελληνικού-Αργυρούπολης που έχω την ευθύνη και την συντήρηση πλατείες, παιδικές χαρές και αθλητικά γήπεδα 2. την ιδιωτική καθαριότητα, το έλεγχο 3. τις καθαρίστριες των δημοσίων κτηρίων 4. την απολύμανση και απεντόμωση της πόλης 5. τα καύσιμα και τα πετρέλαια του δήμου και 6. προϊστάμενος των 2 κοιμητηρίων Ελληνικού-Αργυρούπολη, επειδή μέχρι σήμερα υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των πολιτών, του κράτους θα συνεχίσω στον καθημερινό αγώνα που δίνω κάθε μέρα για την διασφάλιση των πολιτών και του δημοσίου. Τα γράφω όλα αυτά για να καταλάβετε όχι τι πατέρας μόνο είμαι αλλά μέχρι και τους κλέφτες έχω πιάσει που κάναν βανδαλισμούς στα κοιμητήρια και στην πόλη, είναι να υπάρχει θέληση. Κάνω μία ευχή στην Παναγία Σουμελά να προσέχει όλα τα παιδιά του κόσμου και τους γονείς τους. Κλείνοντας το ολοκαύτωμα της καρδιάς μου είναι βαρύ αλλά θα φανώ αντάξιος των περιστάσεων πάμε για την όγδοη μέρα της απαγωγής και εξαφάνιση της κόρης μου, σημεία ζωής τίποτα. στηρίζω τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά μου γιατί είμαι μάνα και πατέρας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις αρχές που παλεύουν για την εύρεση του παιδιού μου.

www.facebook.com/iordanidis.makis

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.