Γλυφάδα – «Επένδυσε» και εσύ στην Τράπεζα Χρόνου




Δελτίο Τύπου:

Είσαι επαγγελματίας και μπορείς να διαθέσεις λίγο από τον χρόνο και τις γνώσεις σου;

Είσαι άνεργος και θέλεις να αποκτήσεις εργασιακή εμπειρία;

Είσαι νέος και θέλεις να αξιοποιήσεις δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σου;

Είσαι άπορος και θέλεις να επωφεληθείς υπηρεσιών και αγαθών χωρίς να χρησιμοποιείς το χρήμα ως μέσο;

Αν θέλεις να δραστηριοποιηθείς και να συμμετέχεις στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο σπίτι, στη γειτονιά, στην τοπική κοινωνία, επικοινώνησε μαζί μας.

Γίνε εθελοντής στην Τράπεζα Χρόνου!

Η Τράπεζα Χρόνου είναι μια από τις πέντε Δομές (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Γραφείο Διαμεσολάβησης, Κοινωνικό Συσσίτιο) του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές για την Άμεση Αντιμετώπιση της Φτώχειας στο Δήμο Γλυφάδας», και αποτελεί μια προσπάθεια για τη δημιουργία ενός δικτύου ανταλλαγής υπηρεσιών, γνώσεων και αγαθών. Βασίζεται στην κοινωνική αλληλεγγύη και υποστηρίζεται από τη δική της μονάδα συναλλαγής, το Χρόνο. Η Τράπεζα Χρόνου απευθύνεται σε όλους, ανέργους, επαγγελματίες, απόρους, οργανισμούς, εταιρείες, εθελοντές, είτε είναι κάτοικοι της Γλυφάδας είτε όχι. Επιπλέον, κίνητρο για κάποιους αποτελεί η απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και οι ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν για αμοιβόμενη παροχή υπηρεσιών.

Με την εγγραφή και τη συμμετοχή σας βοηθάτε να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε ένα ισχυρό και πολυποίκιλο δίκτυο αγαθών και υπηρεσιών.

Η Τράπεζα Χρόνου υλοποιείται με τη συνεργασία του Δήμου Γλυφάδας  και την αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση «Επιστημονική Εταιρεία για την Κοινωνική Συνοχή και Ανάπτυξη» (ΕΠ.Ε.Κ.Σ.Α.). Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Περισσότερες πληροφορίες  για τη δράση στη διεύθυνση:

http://trapezaxronouglyfadas.epeksa.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.