Γλυφάδα – δημιουργική απασχόληση των παιδιών





Το Θερινό Πρόγραμμα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών είναι διάρκειας 6 εβδομάδων (17/06/2103 – 26/07/2013), θα λειτουργεί πρωινές ώρες (9:00-15:00) και θα απασχολεί ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ σε καθημερινή βάση τα εγγεγραμμένα παιδιά.

Το Κ.Δ.Α.Π. είναι ένας κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος, όπου τα παιδιά μαθαίνουν παίζοντας και να κοινωνικοποιούνται μέσω της συμμετοχής τους στην ομάδα. Στόχος δεν είναι τόσο η μετάδοση γνώσεων ούτε η επιβολή αισθητικής άποψης, όσο η προσφορά πλούτου ερεθισμάτων που θα πυροδοτήσουν τη δημιουργική διάθεση των παιδιών. Η διαδικασία της απασχόλησης έχει πάντα τη μορφή παιχνιδιού και όχι μαθήματος. Αποσκοπεί στην απόλαυση, στην συμμετοχή, στην προσωπική έκφραση και όχι στην απόκτηση συγκεκριμένων γνώσεων.
Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές, θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική και δημιουργική σκέψη.

Τα παιδιά που μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή πρέπει να έχουν μητέρες αυτοαπασχολούμενες, εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα, άνεργες, πολύτεκνες ή με αναπηρία.

Παράλληλα με την εγγραφή τους εξασφαλίζετε δωρεάν θέσεις, με δική σας επιλογή ημερών και ωρών συμμετοχής στις δραστηριότητες, για την χειμερινή εκπαιδευτική περίοδο 2013-2014.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.

Αριθμός θέσεων περιορισμένος!
Οι εγγραφές έχουν αρχίσει.

Περισσότερες πληροφορίες:
Κ.Δ.Α.Π.
Β. Ηπείρου 61 & Δαρδανελλιών, Α. Γλυφάδα.
Τηλέφωνο: 210.96.03.043.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.