Fullmoon Beach Party στο Bolivar Beach Bar




Ο χρόνος κυλά…
Μετά την 1η καλοκαιρινή πανσέληνο ακολουθεί η επόμενη…
Το Bolivar Beach Bar είναι πάντα έδω!!!
Fullmoon Beach Party Κυριακή23 Ιούνιου στο Bolivar Beach Bar.
Χορέψτε με Εθνικ , Funky ,και Reggae ρυθμούς από 2 μουσικές μπάντες.
Live bands:
Melios Balkana Mama
Batala Athens

Η Dj Spery παρουσιάζει το Balkan Extravaganza Show σε ένα Fullmoon Beach Party την Κυριακή 23 Ιούνιου στο Bolivar Beach Bar. Ήχοι από πνευστά, ξέφρενοι ρυθμοί, τσιγγάνικες μελωδίες κάτω από το φωτεινότερο φεγγάρι του καλοκαιριού.
Με ένα Dj Set με επιρροές από τις κινήσεις των belly dancers, την ενέργεια της Σλάβικης ψυχής και τα γυναικεία φωνητικά των παραδοσιακών Βουλγάρικων τραγουδιών που συνοδεύει με τους live ήχους του ταμπουρίνου της, η Dj Spery μεταδίδει το μουσικό της πάθος που ταιριάζει απόλυτα στις πιο ξέφρενες νύχτες και προκαλεί στο κοινό σε έναν “μουσικό οργασμό”, πάνω στα dance floors…
Μαζί της οι Melios Balkana Mama, η πιο γκρουβάτη Brass Band της μουσικής σκηνής παρέα με τη μοναδική Αγγελική Τουμπανάκη να τους συνοδεύει με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της και την υπέροχη φωνή της..
Με “περίεργες” διασκευές από τον Τζίμη Πανούση στον PSY, τον Απόστολο Καλδάρα στους Fanfare Ciocarlia και από τους Prodigy στο Διονύση Σαββόπουλο, οι Melios Balkana Mama σίγουρα είναι ένα μουσικό σχήμα που θα βάλει φωτιά στα πόδια σας και το χαμόγελο στα χείλη σας.
Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εκεί..Με ένα special guest η Ελληνίδα Diva της Soul, Idra Kayne συμπράττει με τους Melios Balkana Mama και απογειώνουν τη διασκέδαση σας με μοναδικές μουσικές εμπνεύσεις.
Κυριακή 23 Ιουνίου Fullmoon Beach Party στο Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ήλιου στον Αλιμο, διασκεδάζουμε, χορεύουμε και «βαλκανιζόμαστε» με ένα Balkan Extravaganza Show που θα σας μείνει αξέχαστο !!

Έναρξη 21:30
Είσοδος Ελεύθερη
\

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.