«Ανάπλαση της Λεωφόρου Αγίου Δημητρίου»




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η παράταξη μας στην προσπάθεια της για συνεχή διαβούλευση με κάθε Δημότη εγκαινιάζει έναν νέο τρόπο άμεσης προσέγγισης του. Ξεκινάμε την σταδιακή διανομή έντυπων ερωτηματολογίων που θα αφορούν  ξεχωριστά το κάθε ένα, τα φλέγοντα ζητήματα του Δήμου μας.
Πρώτος στόχος μας είναι η δημιουργία έντυπων  ερωτηματολογίων για κάθε γειτονιά και για κάθε θέμα που αφορά την καθημερινότητα του Δημότη και την ανάπτυξη του Δήμου μέσω τεχνικών έργων και αναπλάσεων.
Δεύτερος στόχος είναι η παρουσίαση των παραπάνω μέσω του διαδικτύου και εκμεταλλευόμενοι τις σύγχρονες τεχνολογίες η συλλογή των παρατηρήσεων – προτάσεών σας και η επιμελής επεξεργασία αυτών, να αναδείξει τελικά το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της παράταξης για της επερχόμενες Δημοτικές εκλογές αλλά και για τις μεσοπρόθεσμες παρεμβάσεις μας στα Δημοτικά δρώμενα.

Θεωρούμε υποχρέωση μας κάθε νέο ερωτηματολόγιο να δημοσιεύεται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αποφεύγοντας επίδοξους μιμητές.
Το πρώτο ερωτηματολόγιο μας αφορά την «Ανάπλαση της Λεωφόρου Αγίου Δημητρίου» και απευθύνεται σε κάθε Δημότη αλλά κυρίως στους επιχειρηματίες της περιοχής. Οι ερωτήσεις που περιλαμβάνονται είναι: Η μελέτη κατασκευής αναφέρει διπλά οδοστρώματα, ανά κατεύθυνση, πλάτους 3,10-3,50m με ενδιάμεση νησίδα πλάτους 1,50 m με υψηλό φωτισμό & δενδροφύτευση. Το πλάτος των πεζοδρομίων προτείνεται να είναι 1,50-2,25m σε κάθε πλευρά.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.