Ξεσήκωσαν τους Νεοσμυρνιώτες ο Μύρωνας και ο Ησαΐας




Ενθουσιασμό προκάλεσαν στους Νεοσμυρνιώτες θαυμαστές τους, οι Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα, στη συναυλία τους, στην Πλατεία. Οι νεαροί καλλιτέχνες ερμήνευσαν τραγούδια από την καριέρα τους, καθώς και διασκευές σε συνδυασμό με σκετσάκια. Η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός στα πλαίσια της Πρωτομαγιάς, προσέλκυσε εκατοντάδες Νεοσμυρνιώτες που γέμισαν τον χώρο της Πλατείας και διασκέδασαν στους ρυθμούς του δημοφιλούς σχήματος.
Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του Μύρωνα, επίσης Νεοσμυρνιώτισσα, Μαίρη Συνατσάκη, η οποία με σπορ ντύσιμο βρισκόταν κάτω από τη σκηνή και τραγουδούσε στους ρυθμούς του καλού της. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες διάσημοι, άνθρωποι του Πολιτιστικού Οργανισμού και απλός κόσμος έγιναν μια παρέα στις μελωδίες των νεαρών τραγουδιστών!

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του Μύρωνα, επίσης Νεοσμυρνιώτισσα, Μαίρη Συνατσάκη, η οποία με σπορ ντύσιμο βρισκόταν κάτω από τη σκηνή και τραγουδούσε στους ρυθμούς του καλού της. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες διάσημοι, άνθρωποι του Πολιτιστικού Οργανισμού και απλός κόσμος έγιναν μια παρέα στις μελωδίες των νεαρών τραγουδιστών!

(neasmyrnilive.gr)

IMG_9083B

 

IMG_9132B

 

IMG_9109B

 

IMG_9041B

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.