Βραδιές κάτω από τα αστέρια στον Αστέρα Βουλιαγμένης




Ανοικτή θα είναι όλες τις καλοκαιρινές νύχτες η πλάζ του Αστέρα Βουλιαγμένης από την 1η Ιουνίου και μέχρι το τέλος Αυγούστου. Οι επισκέπτες με 10 ευρώ θα εισέρχονται στο χώρο και θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν κάποια ταινία στο θερινό κινηματογράφο. Παράλληλα θα προμηθεύονται δωρεάν προϊόντα από τα μπαρ του ξενοδοχείου ίσης αξίας με εκείνη του εισιτηρίου.

«Η παραλία του Αστέρα έχει αποδείξει τα τελευταία 6 χρόνια πως διαθέτει τεράστια δυναμική και αντιστέκεται στην κρίση» ανέφερε χθες ο διευθύνον σύμβουλος του Αστέρα Βουλιαγμένης κ. Πολυχρόνης Γριβέας, συμπληρώνοντας πως το 2012 διατέθηκαν 125.000 εισιτήρια (από 120.000 το 2011) παρότι είναι η ακριβότερη πλαζ της Αττικής.

Μάλιστα φέτος ο Αστέρας μειώνει τις τιμές εισόδου στην παραλία και πλέον το ατομικό εισιτήριο εισόδου τις καθημερινές -για τους καλοκαιρινούς μήνες-, είναι 13 ευρώ (από 15 ευρώ πέρυσι) και τα Σαββατοκύριακα 23 ευρώ (από 25 ευρώ).

Βραδιές κάτω από τα αστέρια στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Μάλιστα στο πρώτο 5μηνο ο κ. Γριβέας εκτιμά πως τα εισιτήρια στην παραλία σημειώνουν αύξηση 3-4% σε σχέση με πέρσι.

Άνοδο της τάξης του 10% με 15% παρουσιάζουν και τα έσοδα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος από τον Απρίλιο (έναντι μείωσης 18% το πρώτο τρίμηνο του έτους).

Ρώσοι, Τούρκοι και Άραβες τουρίστες επιλέγουν τον Αστέρα Βουλιαγμένης για τη διαμονή τους με τις πληρότητες να προσεγγίζουν σήμερα το 80%.

Σύμφωνα με τον κ. Γριβέα, η μεγάλη αύξηση που καταγράφει από τον Απρίλιο ο Αστέρας οφείλεται στο γεγονός πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τις νέες αγορές που περιλαμβάνουν την Ρωσία, την Τουρκία και τη Μέση Ανατολή.

Μάλιστα οι τουρίστες από τη Ρωσία επιλέγουν μόνο σουίτες και υπερπολυτελή διαμερίσματα στις οποίες διαμένουν για αρκετές ημέρες. Ωστόσο παραδοσιακά τις περισσότερες κρατήσεις πραγματοποιούν Ελληνες καταναλωτές και αμέσως μετά ακολουθεί η αμερικανική αγορά.

 Επίσης σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται εδώ και 2 μήνες η πλήρης ανακαίνιση της Μαρίνας, επένδυση ύψους 3εκατ. ευρώ που θα ολοκληρωθεί σε βάθος 2ετίας. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 103 θέσεις ελλιμενισμού και η πληρότητα αγγίζει το 94%.

Όσον αφορά στο επίμαχο θέμα που έχει προκύψει από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ο κ. Γριβέας τόνισε με έμφαση πως ο ναός που βρίσκεται εντός του Αστέρα όχι μόνο αναδεικνύεται αλλά πρόσφατα έγινε και επένδυση 500.000 ευρώ για την προστασία του.

Μέχρι τέλος του 2013 αναμένεται να έχουν κατατεθεί οι προσφορές των ενδιαφερομένων για τον Αστέρα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες 13 εταιρείες αναμένεται να περάσουν στη Β’ φάση του διαγωνισμού

Της Έφης Καραγεώργου (imerisia.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.