ΤUTTO VA BENE με το Dia Noche




(anokatostokalamaki.com)
Ολα καλά με το Dia Noche”τα βρήκε να συμβαίνουν o κ. δήμαρχος. Απαντώντας στην έγγραφη αναφορά της ΕλΜπελιά για τα όσα παράδοξα συμβαίνουν στη λειτουργία του κυλικείου – αναψυκτηρίου στο χώρο του κολυμβητηρίου υποστηρίζει ότι:
  •  Βάσει του αρχικού συμφωνητικού δεν προκύπτει αυτονόητη υποχρέωση της επιχείρησης να πληρώνει τους λογαριασμούς ρεύματος και νερού γιατί οι ενδιάμεσοι μετρητές είναι στο όνομα του Δήμου.
Δηλαδή, λέμε εμείς, όσα και να πλήρωσε η επιχείρηση είμαστε ευχαριστημένοι;
  • Οι πολεοδομικές παραβάσεις διαπιστώθηκαν  από το Δήμο το 2012 και υποδείχτηκε στην επιχείρηση να τις νομιμοποιήσει. Οπως και έγινε.
Μπα, και επί 6 χρόνια πώς ο Δήμος επέτρεπε την αυθαίρετη επέκταση του κυλικείου σε πολυχώρο πολλαπλών  χρήσεων;
  • Στη νέα σύμβαση επιτεύχθηκε αύξηση 27% στο ετήσιο μίσθωμα, σε μια εποχή μάλιστα που τα μισθώματα μειώνονται.
Αλήθεια; Για πείτε μας το μίσθωμα για να δούμε εάν θα βρεθούν άλλοι, στη δύσκολη αυτή εποχή,  να το καταβάλουν.
  • Το εν λόγω κυλικείο – αναψυκτήριο είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του Δήμου που μας αποφέρει έσοδα, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που οι δήμοι καλούνται να επιβιώσουν μετά τις γνωστές περικοπές που υπέστησαν,
Επομένως, μήπως πρέπει να χρωστάμε και χάρη στον επιχειρηματία κ. δήμαρχε;
  • Είναι μία κατάκτηση (σ.σ. η σύμβαση μίσθωσης) η οποία δεν πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο που μεγάλα συμφέροντα, με το πρόσχημα της αξιοποίσησης της μαρίνας δεν βλέπουν με καλό μάτι την παρουσία του Δήμου.
Και που ήταν ο δήμαρχος και οι δημοτικοί του σύμβουλοι, στην πρόσφατη συζήτηση στο ΣτΕ για την μαρίνα, στο οποίο προσέφυγαν δημοτικοί σύμβουλοι του “Άνω Κάτω στο Καλαμάκι” και πολίτες του δήμου μας; Την πολιτική εκμετάλλευση φοβήθηκαν;

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.