«ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ» του Αύγουστου Στρίντμπεργκ στην Ηλιούπολη




Μια performance υπό την επήρεια του ανέμου και των στεναγμών, της βροχής και των δακρύων.

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) – Γρηγόρης Γρηγορίου» παρουσιάζει την Παρασκευή 24, Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Μαΐου, στις 9.00 μ.μ., στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφ. Βενιζέλου & Κουντουριώτη) την παράσταση του Θεατρικού Εργαστηρίου Ενηλίκων του Δήμου Ηλιούπολης «ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ», σε διδασκαλία και σκηνοθεσία της θεατρολόγου Τζίνας Αποστολοπούλου.

Στο όνειρο, η κόρη του θεού, πέφτει στη Γη για να γνωρίσει τους ανθρώπους. Μια περιπλάνηση στον κόσμο των ανθρώπων ξεκινά, από τα υλικά του απόκοσμου, του υπερφυσικού, της μνήμης, του παράλογου, σε μια ευαίσθητη ισορροπία. Αξιωματικοί φυλακισμένοι σε πύργους που οι ίδιοι έχτισαν. Κάποιος που περιμένει εδώ και χρόνια την αγαπημένη του. Μια πόρτα που δεν την έχει δει κανείς, ποτέ να ανοίγει. Ένας δικηγόρος συντετριμμένος από την αδικία. Ο ποιητής βουτηγμένος στις λάσπες. Ο έρωτας που νικάει τα πάντα. Η φτώχια, η βρώμα, η επανάληψη, η ματαιότητα και η φθορά. Ο πόνος, η απογοήτευση, η απελπισία, η αδιάλλακτη κι ανελέητη σύγκρουση της ανθρώπινης φύσης. Ψυχές, φωνές και ιδέες παγιδευμένες σε παραμορφωμένα σώματα. Αλήθεια, τι είναι ο χρόνος και ο χώρος?

Παίζουν οι:
Νίκη Ανδρικοπούλου, Κέλλυ Αντωνοπούλου, Στέλιος Αθανασούλιας, Δέσποινα Βασιλάκη, Γιάννης Βικέλης, Σεραφείμ Βλαχιώτης, Λίλη Γαλιατσάτου, Εύη Γεωργακοπούλου, Άννα Γιαννάτου, Στέλλα Γιαννικοπούλου, Ιωάννα Δαλιάνη, Κατερίνα Εμμανουήλ, Μαίρη Ζάχου, Ελευθερία Ζάχου, Σπύρος Καλούδης, Αντωνία Κατσιαγάννη, Δημήτρης Κορναράκης, Ρόη Κουλουμπή, Γιάννης Κωστάκης, Μαρία Λούρμπα, Νόνη Μαντά, Κατερίνα Μαρματάκη, Βίκυ Μούδηλου, Λεωνίδας Μπακάλης, Δημήτρης Μπούτσικας, Ελένη Ντζάνγκα, Κατερίνα Οικονομάκη, Δόμνα Παπαγεωργίου, Αναστασία Παπαδάκη, Συλβάνα Παπαϊωάννου, Τόλης Πατσατζής, Πηνελόπη Πετροπούλου, Βασίλης Πολίτης, Κωνσταντίνα Σαράντη, Μαντώ Σιώμου, Αλέκα Τουλιοπούλου, Όλγα Τσίρκα, Σεραφείμ Τσομπανίδης, Δώρα Φατή, Βάσω Φούκα, Χριστίνα Φούκα, Σοφία Ψυχογιοπούλου

Σκηνοθεσία : Τζίνα Αποστολοπούλου
Μουσική: Δανάη Νίλσεν
Video: Βασίλης Πολίτης
Σκηνικά: Ιωάννα Δαλιάνη, Βίκυ Μούδηλου, Δημήτρης Κορναράκης, Όλγα Τσίρκα + ομάδα

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να συμβάλλετε στην προβολή της εκδήλωσης στο ευρύ κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210 9940699.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.