O δήμος Νέας Σμύρνης τιμά τους αθλητές του




Ο Δήμος Νέας Σμύρνης και το γραφείο Αθλητισμού τιμά τους αθλητές και τις ομάδες που διακρίθηκαν την αγωνιστική σεζόν που διανύουμε και διαφήμισαν την πόλη μας με τις επιδόσεις τους και τις νίκες τους σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.
Την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 19:00 στο Πολιτιστικό κέντρο «Γαλαξίας» στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης , ο δήμος και το γραφείο Αθλητισμού θα βραβεύσουν τρεις ερασιτεχνικές ομάδες της πόλης μας που εξασφάλισαν την άνοδό τους στη μεγαλύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος που αγωνίζονται καθώς και τρεις σπουδαίους αθλητές της Νέας Σμύρνης που προσέφεραν νίκες και κατέκτησαν μετάλλια στην πλούσια καριέρα τους.

Ο λόγος για τον πρωταθλητή Ευρώπης και για πολλά χρόνια αρχηγό της ομάδας υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου Γιάννη Θωμάκο, την πρωταθλήτρια του επι κοντώ και κάτοχο πανελληνίων ρεκόρ Δήμητρα Εμμανουήλ καθώς και την χάλκινη παραολυμπιονίκη της Αθήνας στα 100μ. Βούλα Καντζά.
Οι ομάδες που θα τιμηθούν για την άνοδό τους στην μεγαλύτερη κατηγορία είναι ο Α.Π.Ο Νέας Σμύρνης που από την Γ’ ανέβηκε στην Β’ , η Αρμενική που πήρε την άνοδο από την Γ’ στην Β’ και η ομάδα μπάσκετ του ΑΟΚ Ν. Σμύρνης που εξασφάλισε την άνοδό της από την Δ’ κατηγορία στην Γ’.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.