Επίθεση Κορτζίδη σε Κωνσταντάτο και Τογρίδη




Από την ιστοσελίδα του Δήμου: (elliniko-argyroupoli.gr)

Νέα ψέματα και συκοφαντίες κατά του δημάρχου Χ. Κορτζίδη. Αυτή τη φορά με αφορμή την μετάθεση κατά μια εβδομάδα (από τις 19 στις 26 Μάη) των εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων από την Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης, για λόγους συντονισμού με τις εκδηλώσεις της Παμποντιακής Ομοσπονδίας στο Σύνταγμα.

Ενώ λοιπόν η Ένωση- και όχι ο Δήμος- αποφάσισε και ανακοίνωσε τη μετάθεση κατά μια βδομάδα των εκδηλώσεων, η (πολύ φιλική προς τον κ. Κωνσταντάτο) ιστοσελίδα «Silvercity» και ο κ. Τογρίδης (στέλεχος της παράταξης του κ. Κωνσταντάτου), επιτίθενται με χυδαία ψέματα και συκοφαντίες στο δήμαρχο Χρήστο Κορτζίδη.

Ιδού:

Η ιστοσελίδα υπό τον τίτλο «Αναβληθήκαν οι εκδηλώσεις μνήμης στην Αργυρούπολη, λόγω….. καθαρισμού της παραλίας!» γράφει, μεταξύ άλλων:

“Αναβλήθηκαν κατά μία εβδομάδα οι καθιερωμένες εδώ και χρόνια εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας στην πλατεία Πόντου της Αργυρούπολης…. Η αναβολή έγινε διότι την ίδια μέρα ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης κ.Χρ. Κορτζίδης έκρινε σκόπιμο να… καθαρισθεί η παραλία!»

Συνεχίζει: «Για την αναβολή αυτή ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Αργυρούπολης κ. Λαζ. Τογρίδης δήλωσε τα εξής» και παραθέτει τη δήλωση όπου μεταξύ άλλων λέει: «Ο Πόντιος δήμαρχος της πόλης μας προτίμησε τη μέρα αυτή να καθαρίσει την παραλία».

Αυτή η νέα χυδαία επίθεση με ψέματα και συκοφαντίες σε βάρος του δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη θα έχει την τύχη όλων των προηγούμενων: Θα πλήξει αυτούς που την εμπνεύστηκαν και αυτούς που την πραγματοποίησαν.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.